George Caney: Από δημοσιογράφος σε εκπομπές των Σκορδά & Λιάγκα στη μεγάλη επιτυχία του Delulu
Media

George Caney: Από δημοσιογράφος σε εκπομπές των Σκορδά & Λιάγκα στη μεγάλη επιτυχία του Delulu

Ο George Caney, ο τραγουδιστής του… Delulu ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και αποκάλυψε πως γεννήθηκε το τραγούδι που έχει γίνει  viral!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Delulu σημαίνει ότι είσαι μεταξύ σε μια κατάσταση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Από το εξωτερικό ξεκίνησε αυτή η λέξη. Μετά ήρθε στην Ελλάδα και λέω γιατί να μην το κάνω και τραγούδι; Ξεκίνησα ως δημοσιογράφος, έχω δουλέψει με τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καραβάτου. Τραγουδάω επαγγελματικά από τα 16. Πήγα να ζήσω στο Βερολίνο γιατί είχα μια πρόταση και θεώρησα πως το σόου που κάνω θα έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση εκεί.»!

delulu.jpg

Και πρόσθεσε: «Περπατούσαμε με ένα φίλο μου στο Μοναστηράκι και άκουσα σε μια παρέα που έλεγαν "είσαι "delulu, άμα υπήρχε τραγούδι θα ήταν το τραγούδι σου". Και μου είπε ο φίλος μου "γιατί δε κάνεις ένα τραγούδι για αστείο;". Πήγα στο στούντιο δε το ηχογράφησα στην αρχή όλο, έκανα μόνο ένα κομμάτι του τραγουδιού, το ανέβασα έγινε ένας χαμός. Ετοιμαζόμουν να φύγω και για το Βερολίνο, αλλά εντάξει. Στην ελληνική γλώσσα έκανε αυτό που έπρεπε. Στο Delulu επειδή την έκανα τη φωνή μου επίτηδες πιο περίεργη, νομίζουν όλοι ότι τραγουδάει γυναίκα. Κανείς δεν πιστεύει ότι το τραγουδάει αγόρι. Η κανονική μου φωνή είναι αλλιώς. Τώρα επέστρεψα στην Ελλάδα, θα δείξει»

delulu8721.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved