Κατσούλης: «Είχα ζητήσει να φύγω από κάποια συνεργασία. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης»
Media

Κατσούλης: «Είχα ζητήσει να φύγω από κάποια συνεργασία. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης»

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για τα επαγγελματικά του, την προσωπική του ζωή, αλλά και το δοκιμαστικό για το Deal.

 

Αρχικά είπε: «Τα συναισθήματα μου όταν μπαίνω σε ένα πλατό μου θυμίζουν την καθημερινότητα μου στο πρωινό. Πάντα με ενδιέφερε να δουλεύω και να έχω καλές συνεργασίες με ωραίους ανθρώπους. Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις καλή χημεία με όλους στις δουλειές. Οι συνεργασίες μου έχουν από όλα, υπήρξαν και καλές και κακές. Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλή πρόθεση. Έχω ζητήσει χρόνια πριν να φύγω από κάποια συνεργασία, ήταν πρακτικά τα ζητήματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης, θα ήθελα να έχω υποχωρήσει αλλά δεν γινόταν, ήταν πολύπλοκο. Βλέπω ελάχιστα τηλεόραση λόγω έλλειψης χρόνου».

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν έχω κάνει ακόμα… Deal»

krateros-katsoulis.jpg

Για την προσωπική του ζωή, είπε: «Τα παιδιά μου είναι ετών δώδεκα και οκτώ όποτε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για να κάνουμε αυτού του είδους την παρέα και θέλω να τα ζήσω. Όταν έχω τα παιδιά, ξυπνάω στις έξι και μισή το πρωί. Για τα παιδιά μας με την Κατερίνα Καραβάτου έχουμε μοιράσει το χρόνο μισό μισό, ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών, όχι μόνο Σαββατοκύριακα. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν δυο γονείς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να συνεννοηθούν. Οπότε δεν ανοίγω την τηλεόραση στις έξι και μισή το πρωί γιατί θα πάθουν τα νεύρα μου».

Για το δοκιμαστικό που έκανε για το Deal, είπε: «Η τηλεόραση δεν είναι ψυχική διαταραχή από μόνη της, μπορεί να έχει πολύ ωραία πράγματα. Η μυθοπλασία ή ένα παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην τηλεόραση. Τώρα αναμένω την εξέλιξη για το Deal. Περιμένω να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό. Φαντάζομαι να έχω κάποιο ωραίο νέο τις επόμενες μέρες. Δεν θα με ενδιέφερε να κάνω κάποια πρωινή εκπομπή γιατί μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, πρακτικά μιλώντας. Στην τηλεόραση χρόνο με το χρόνο αλλάζουν πολύ τα πράγματα.

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα απολογηθώ επειδή είμαι ηθοποιός και έκανα παρουσίαση»

krateros-4.jpg

Έχουν γραφτεί πολλές φορές πράγματα που με έχουν πειράξει και αναρωτιόμουν γιατί. Αν αναρωτιόμασταν έντιμα για ένα σωρό πράγματα καθημερινά ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός. Το βασικό που με ρωτούν όλοι είναι αν θα ξανακάνω πρωινό. Δεν έχω φανταστεί το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου προς το παρόν, μου φαίνεται άσχετο».

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση της Καραβάτου: Ο θάνατος της μητέρας της, τα δύο παιδιά της και η προσωπική της ζωή

Κρατερός Κατσούλης: «Ήμασταν πάντα σύμφωνοι με την Κατερίνα σε αυτό. Οφείλουμε για τα παιδιά…»

Κατσούλης για Καραβάτου: «Στην Κατερίνα θαυμάζω το ότι είναι ένας πολύ καθαρός & έντιμος άνθρωπος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved