Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια - Θοδώρα & Γιώργος ετοιμάζουν τον γάμο τους -
Media

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια - Θοδώρα & Γιώργος ετοιμάζουν τον γάμο τους -

Σασμός: Η Θοδώρα και ο Γώργος ετοιμάζονται να παντρευτούν για να υιοθετήσουν το μωρό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές σκιές γύρω τους.

Παράλληλα, η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα μονιάζουν ξανά, ενώ ο Τηλέμαχος λαμβάνει ένα νέο που τις αναστατώνει. Ταυτόχρονα, η Σάντρα δημιουργεί προβλήματα στον Αστέρη.

Σασμός - spoiler: Η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ επιστρέφει στην Άνω Ποριά

Ο Χρηστός, μετά την όμορφη βραδιά με τη Στέλλα και τον πατέρα της, σκέφτεται να την ευχαριστήσει κάνοντάς της μια μικρή έκπληξη. Οι δυο τους αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν πια να αμύνονται άλλο και πως έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη με τον Παύλο έχουν απορίες για το τι συμβαίνει μεταξύ Αργυρώς και Θοδώρας και αποφασίζουν να μάθουν. Η Θοδώρα με τη σειρά της βασανίζεται με την απόρριψη της Αργυρώς και με βαριά καρδιά ανακοινώνει στη Βασιλική μία απόφαση που πήρε. Από την άλλη, ο Τηλέμαχος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εξέλιξη με τον αδελφό του, που δεν περίμενε με τίποτα. Συγκεκριμένα, η πεποίθησή του πως ο Αντρέας είναι νεκρός ανατρέπεται, καθώς λαμβάνει ένα μήνυμα το οποίο αποδεικνύει πως ο άντρας ζει. Έτσι, ο Τηλέμαχος αρχίζει να ερευνά τι τον οδήγησε στη φυγή από την Άνω Ποριά αλλά και πού μπορεί να βρίσκεται. Ταυτόχρονα, όσο ο Μαθιός ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις στη Νάντια για όσα αφορούν τον Στεφανή, η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με τη Σάντρα σε μια περίεργη στιγμή και το παρεξηγεί. Ο άντρας προσπαθεί να την πείσει πως δεν συμβαίνει κάτι μεμπτό ανάμεσά τους, αλλά η Σάντρα δείχνει αποφασισμένη να τον διεκδικήσει.

Ο Τηλέμαχος αναστατώνει τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα

Η Σάντρα, παρά τις προσπάθειες ίου Αστέρη να την απωθήσει, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για εκείνον, γεγονός που τον προβληματίζει ιδιαίτερα. 0 τελευταίος φοβάται πως εξαιτίας της θα κλονιστεί η σχέση του με την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή, ο Παντελής κάνει παράπονα στην Καλλιόπη για τον αποκλεισμό της οικογένειάς του από τα χαρμόσυνα νέα, καθώς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη του και την Αργυρώ, ενώ η Νάντια και ο Μαθιός κάνουν μία ειλικρινή κουβέντα, πριν από την αναχώρησή της για την Αθήνα. Κι ενώ η Στέλλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα της απέναντι στον Χρήστο, η Νάντια ρίχνει μία βόμβα στην τελευταία επίσκεψή της στον εισαγγελέα, που ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς με τα λεγόμενό της αθωώνει τον Μαθιό. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που τον κάνει να φοβηθεί, αλλά προσπαθεί να το κρύψει απ’ όλους και ειδικά από τη Θοδώρα. Παράλληλα, οι δυο τους ετοιμάζονται να βάλουν μπρος τα χαρτιά για την υιοθεσία του μωρού που βρέθηκε στην πόρτα του παπά και διοργανώνουν τον γάμο τους. Η ψυχρότητα του Γιώργου, όμως, προβληματίζει τη Θοδώρα, η οποία αρχίζει να ανησυχεί πώς ποτέ ξανά δεν θα είναι πραγματικά αγαπημένοι. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα με τη γιαγιά συμφιλιώνονται, αλλά ο Τηλέμαχος φέρνει μια είδηση που τις αναστατώνει. Συγκεκριμένα, πως ο Ρούσσος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Κρήτη.

Η Σάντρα προκαλεί προβλήματα

SASMOS-Or.Aygoystidhs-El.Skolidh.jpg

Η Στέλλα δεν αισθάνεται καλά και παίρνει τον Χρήστο τηλέφωνο να τη βοηθήσει. Όμως, όταν φτάνει στο σημείο που είναι, αντικρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που περίμενε. Εν τω μεταξύ, όσο ο Αστέρης δουλεύει στο αλουμινάδικο, η Αργυρώ τού τηλεφωνεί ανήσυχη και του ζητάει να μιλήσουν. Ωστόσο, η κοπέλα ακούει κάτι που την προβληματίζει για το αν ο Αστέρης τής λέει την αλήθεια. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Ρούσσος, ο πραγματικός πατέρας του Αντρέα και αδελφός του Βασίλη, θα επιστρέφει στην Άνω Ποριά και αγωνιά. Είναι σίγουρη πως η παρουσία του εκεί θα πυροδοτήσει εξελίξεις, ενώ ανησυχεί, καθώς πιστεύει πως έρχεται ζητώντας εκδίκηση. Η Μαρίνα φαίνεται να συμμερίζεται τις ανησυχίες της και για πρώτη φορά δείχνουν ενωμένες. Από την άλλη, η Σάντρα εξακολουθεί να γυροφέρνει τον Αστέρη, προκαλώντας ένταση στη σχέση του με την Αργυρώ. Παράλληλα, ένα απειλητικό τηλεφώνημα στον Χρήστο ταράζει τη Στέλλα, που σκέφτεται τι μπορεί να σημαίνει.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved