Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο πατέρας της Τούλας εξαφανίζεται!
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο πατέρας της Τούλας εξαφανίζεται!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: O Φάνης έχει γενέθλια, αλλά η Ζωή δεν δείχνει μεγάλη προθυμία να γιορτάσουν αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να είναι πολύ προβληματισμένος.

Εν τω μεταξύ, στην Κρήτη, ένα απρόσμενο ατύχημα του Βαγγέλη γεμίζει τη ζωή του Μηνά και της Ζουζούς με ευτράπελα και τους φέρνει ακόμα πιο κοντά...

Κουτσαφτίκη: «Δεν αντέχω τη μουρμούρα του άντρα μου... Δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού»

Bladimhros-Kyriakidhs-Par8ena-Xorozidoy_1.jpg

Παράλληλα, δύο προτάσεις που δέχεται ο Μπάμπης τον βάζουν σε δίλημμα. Η επιλογή του, όμως, τελικά τον οδηγεί σε κάτι διαφορετικό. Στην Άρτα, ένα ατύχημα του Ηλία χορεύοντας τσάμικο υποχρεώνει την Τούλα να είναι συνέχεια μαζί του και να τον φροντίζει, γεγονός που εκείνος απολαμβάνει πολύ.

Μερικές ημέρες αργότερα, η Ζωή συνειδητοποιεί ότι δεν βγήκαν ποτέ πρώτο ραντεβού με τον Φάνη. Αμέσως ο νεαρός θέλει να επανορθώσει και προσπαθεί να δημιουργήσει το τέλειο σκηνικό με τη βοήθεια του Ηλία του Κανάτη. Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης δεν δείχνει σημάδια ίασης. Μάλιστα, ο άντρας εξακολουθεί να νομίζει πως είναι γιος της Ζουζούς και του Μηνά.

mourmoura-4.jpg

Συγχρόνως, ο πατέρας της Τούλας ή «πατερούλης», όπως τον αποκαλεί, που έχει άνοια, εξαφανίζεται και τον αναζητούν σε όλη την Άρτα. Ο Ηλίας προσπαθεί να ηρεμήσει την αγαπημένη του φίλη και να σκεφτούν μαζί τρόπους για να τον βρουν. Στη Θεσσαλονίκη, η Ξένια δέχεται πιέσεις από τους γονείς ενός μαθητή της, που έχει πολλές απουσίες και κινδυνεύει να μείνει στην ίδια τάξη...

Γκεστ: Στέλιος Γιώτης, Τόλης Παπαδημητρίου και Κώστας Μπάρας.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved