Κάγκελο η Μενεγάκη! Τραβούσε τα μαλλιά της – «Ελένη, διδάσκεσαι στα πανεπιστήμια»
Media

Κάγκελο η Μενεγάκη! Τραβούσε τα μαλλιά της – «Ελένη, διδάσκεσαι στα πανεπιστήμια»

Απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη και τραβούσε τα μαλλιά της.

Με αφορμή τα όσα είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Το να παίζω με τη μαμά μου είναι απολαυστικό. Πλέον, δεν είναι αμήχανο. Φυσικά και υπάρχουν διαφωνίες και μπαίνουν όρια, λόγω της κούρασης. Πρέπει ο ένας να σεβαστεί τον άλλο. Η μαμά μου με λέει ξινό. Βέβαια, είναι η μόνη που το λέει… ήρθε στο θέατρο να με δει καθηγήτρια μετά από 17 χρόνια και είχε ξινό ύφος σα να με βαθμολογούσε διαγώνισμα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε «Μπράβο στην καθηγήτρια γιατί κράτησε μία συνέπεια… την ξινίλα, τότε έτσι και τώρα έτσι… Πέρυσι είδα έναν καθηγητή πανεπιστημίου, δεν θα πω το όνομά του, εξαιρετικός και… του λέει μία καθηγήτρια «είναι στην τηλεόραση» και της απαντά ο καθηγητής μου «ναι αλλά είναι στη Μενεγάκη»!

Ελένη Μενεγάκη: Δεύτερη μέρα με φρικτούς πόνους - Αποχώρησε από τη μαγειρική

Eleni Menegaki

Και τότε η Νάνσυ Νικολαΐδου είπε: «Διδάσκεσαι και στα πανεπιστήμια Ελένη! Υπήρξε πρόσφατο περιστατικό Ελένη που στο πανεπιστήμιο στο αμφιθέατρο ρωτάγανε για σένα πολύ σοβαρά… και λέω «Παιδί μου η παρουσιάστριά μας, διδάσκεται στα πανεπιστήμια…»!

Ντόμινο εξελίξεων στο Mega: Μετακίνηση της Μπάρκα για χάρη της Σκορδά και τι θα γίνει με Μενεγάκη;

menegaki-21.jpg

Και η Ελένη Μενεγάκη αναφώνησε: «Παιδιά, σας παρακαλώ κόμπλα τώρα…» και άρχισε να τραβά και να πειράζει τα μαλλιά της με αυτό που άκουσε!

eleni21.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Έμεινε άφωνη η Ελένη Μενεγάκη - «Αίσχος! Είναι γυφτιά» - Τι συνέβη;

«Πάγωσε» η Μενεγάκη με τη δήλωση της Λέχου - Τι λες Κατερίνα μου; Έλα σε παρακαλώ πολύ!

Δυσάρεστα μαντάτα για τη Μενεγάκη - Πονάω πολύ, ο γιατρός με περιμένει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved