Παγιδευμένοι: Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων της εβδομάδας
Media

Παγιδευμένοι: Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων της εβδομάδας

Παγιδευμένοι: Αμέσως μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημήτρη, ο Σταύρος και ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Παράλληλα, η Άννα αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Αγγελικής στον σύντροφό της, ενώ ο Δημήτρης μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των δολοφόνων της νεκρής νύφης.

pagidevmenoi-(2).jpg

Στον απόηχο της έκρηξης που σημειώθηκε έξω από την Εισαγγελία από τη βόμβα που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο του Δημήτρη, ο Σταύρος και ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αγγελική τρομοκρατείται και σπεύδει στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ το ίδιο κάνει και ο Γεράσιμος, όταν μαθαίνει ότι ο γιος του είναι στο νοσοκομείο, αδιαφορώντας για τον κατ' οίκον περιορισμό του. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο για να κάνει τον Παύλο να σπάσει και να ομολογήσει την ενοχή του σχετικά με τη δολοφονία της Μαριάννας. Συγχρόνως, μαζί με τον Ανδρέα μιλούν με τη Χρύσα και σχεδιάζουν να παγιδέψουν τον Περικλή. Όμως, την ώρα που η δύσκολη αυτή υπόθεση δολοφονίας της νεκρής νύφης φτάνει προς το τέλος της, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Άννας.

Παίκτης του Μονομάχου έχει παίξει σε αμέτρητες σειρές - Μάγισσα και Παγιδευμένοι είναι στη λίστα

Ο Δημήτρης παραμένει στο στόχαστρο

pagidevmenoi.jpg

Η Άννα, γνωρίζοντας ότι η Αγγελική είναι έγκυος από τον Σταύρο και θέλει να διακόψει την εγκυμοσύνη της, τη φέρνει προ εκπλήξεως, όταν κατά τη διάρκεια μίας εξόδου τους αποκαλύπτει όλη την αλήθεια μπροστά στον εισαγγελέα, αφήνοντάς τον άναυδο'. Η σχέση του ζευγαριού εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη φάση. Παράλληλα, η σύλληψη ενός ανθρώπου που θεωρείται κομβικής σημασίας για τις Αρχές οδηγεί σε ακόμα ένα στοιχείο για τη δολοφονία. Όμως οι δράστες είναι ορκισμένοι μετά την επίθεση στο αμάξι του Δημήτρη να μην τα παρατήσουν. Από την άλλη, ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν μέσα σε όλο τον πανικό να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό για τη σχέση τους, με τις τελευταίες εξελίξεις να μην τους αφήνουν να ηρεμήσουν ούτε λεπτό. Τότε, μία απόπειρα δολοφονίας κατά του Σπύρου, ένα κηδειόχαρτο με το πρόσωπο του πατέρα του και η απαγωγή της Δάφνης προκαλούν τον απόλυτο τρόμο στον εισαγγελέα Μαρκέτο.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Σταύρος, η Αγγελική καταρρέει- Το σπόιλερ που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με ένα τραγικό γεγονός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved