MasterChef 2024: Η Μπριγάδα που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία & ο παίκτης που βγήκε στον τάκο!
Media

MasterChef 2024: Η Μπριγάδα που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία & ο παίκτης που βγήκε στον τάκο!

MasterChef 2024: Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 20/3) για τις ανάγκες της Ομαδικής Δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επισκέφθηκαν το σπίτι των παικτών του MasterChef 2024 ως φιλοξενούμενοι.

Το μαγειρικό ζητούμενο για τις δύο μπριγάδες ήταν να δημιουργήσουν πιάτα, που να θυμίζουν ένα ζεστό κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι. Όλα αυτά βέβαια πάντα με τη σφραγίδα, την ποιότητα και τον παράγοντα του MasterChef!

MasterChef - Δοκιμασία Ασυλίας: Ποιοι θα συμπληρώσουν την πεντάδα των υποψηφίων;

Αυτή τη φορά, οι αποφάσεις και οι επιλογές του αρχηγού της μπορντό μπριγάδας, Γιάννη Κούρτογλου, αποδείχθηκαν σωστές. Η νίκη της μπριγάδας του τον δικαιώνει απόλυτα και θα του δώσει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια.

Swthrhs-Kontizas-Panos-Iwannidhs-Lewnidas-Koytsopoylos-(2).jpg

Απόψε, Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο συμβούλιο οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν, με ιδιαίτερη αγωνία, να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, ευελπιστώντας για το καλύτερο. Και στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα υπήρχαν ανησυχίες για κάποια από τα πιάτα, που παρουσίασαν, ωστόσο και οι δυο μπριγάδες πίστευταν πως στο τέλος η νίκη θα ήταν δική τους.

Οι Μπορντό τελικά έπεσαν μέσα αφού κέρδισαν στη δοκιμασία. Κάτι που σημαίνει πως ο αρχηγός της Γκρι ομάδας, δηλαδή ο Άνχελ έπρεπε να υποδείξει τον παίκτη εκείνο που θα απέκλειε από τη διαδικασία της ασυλίας. Εκείνος, υπέδειξε τον Χρήστο, με τον τελευταίο να δηλώνει έτοιμος να ζήσει κάθε πρόκληση στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved