Survivor 2024 spoiler: Συναντιούνται κρυφά τα βράδια και τους έπιασαν στα πράσα - Έρχεται ποινή;
Media

Survivor 2024 spoiler: Συναντιούνται κρυφά τα βράδια και τους έπιασαν στα πράσα - Έρχεται ποινή;

Survivor 2024 spoiler: Όλοι πλέον κάνουν λόγο στο παιχνίδι ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν γίνει ζευγάρι όμως αυτή τη φορά τους έπιασε και η κάμερα.

Οι δύο παίκτες συναντιούνται κρυφά τα βράδια όμως αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν επιτρέπεται, με πολλούς να αναρωτιούνται αν θα φάνε ποινή. Άλλοι πάλι αναρωτιούνται γιατί επέλεξε η παραγωγή να μας δείξει το σχετικό πλάνο

Και ποιος δεν θυμάται τον ντόρο που είχε προκληθεί πέρυσι όταν είχε γίνει γνωστό ότι συναντιόντουσαν κρυφά ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με την Καρολίνα Καλύβα;

Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε μια νέα φιλία και η Ασημίνα αντέδρασε με την σπόντα του

1710950585829-56051942-survivor.jpg

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο Survivor, ακούσαμε την Κατερίνα Δαλάκα να λέει: «Τα νέα του Αγίου Δομινίκου ταξιδεύουν γρήγορα... Έχουν φτάσει και στα αυτιά μας στην κόκκινη καλύβα ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Σταυρούλα και τον Γιάννη. Αν ισχύει ή όχι δεν το γνωρίζω. Έχουμε ακούσει για κάποιες νυχτερινές επισκέψεις...».

«Όταν ήμουν στη μπλε ομάδα, έκανα κάτι στην καλύβα και ήταν ο Γιάννης με την Σταυρούλα. Δεν με είχαν δει και είπαν μετά "Δώρα εδώ είσαι;". Τους απάντησα "Κάντε τη δουλειά σας, δεν σας ενοχλώ εγώ"», είπε με τη σειρά της η Δώρα Νικολή.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το Survivor 2024 παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

O Παππάς έστησε στον τοίχο Γκιουλέκα-Περπατάρη & το Twitter βλέπει τη Δαλακα παρουσιάστρια

Χριστόφορος: «Τους είπα ότι αν τον ψηφίσουν θα αποχωρήσω οικειοθελώς»

Survivor 2024: Ο παίκτης που αποχώρησε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved