Η Ντένια Ψυλλιά αποχαιρέτησε τη Μάγισσα & τη Κερασίνα – «Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή»
Media

Η Ντένια Ψυλλιά αποχαιρέτησε τη Μάγισσα & τη Κερασίνα – «Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή»

Η Ντένια Ψυλλιά υποδύθηκε στη Μάγισσα την Κερασίνα και ο ρόλος της ολοκληρώθηκε. 

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Τρίτη (19/03) η Κερασίνα προσπάθησε μάταια να πείσει τον πατέρα της να δώσει στρατό στον Άντρει και αποχώρησε απογοητευμένη.

Ντένια Ψυλλιά: Ποια είναι η Κερασίνα από τη Μάγισσα - Δεν φαντάζεσαι ποιος ήταν ο παππούς της

2e5afeae-kerasina-dragoymanou-magissa.jpg

Αυτή ήταν και η τελευταία της σκηνή, όπως μας ενημέρωσε, η ηθοποιός και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram της γράφοντας: "Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή… Ολίγον συγκινημένη… και ευγνώμων…".

kerasina-maggissa-ntenia-psillia-(2).jpg

Η Ντένια Ψυλλιά είχε αναφέρει για τον ρόλο της ως Κερασίνα: "Έστειλα βιογραφικό για να πάρω τον ρόλο της Κερασίνας. Έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Σκεύως. Ήταν το τελευταίο γύρισμα στη “Νύχτα του Αυγούστου” και μου είπε ένας ηθοποιός να στείλω βιογραφικό. Έστειλα μήνυμα και μου είπαν να πάω την επόμενη μέρα. Μετά από 2-3 εβδομάδες με παίρνουν και μου λένε πως έκλεισα. Αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα στη Σκεύω και την Κερασίνα θα επέλεγα τον ρόλο που έχω σήμερα".

Η ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/C4tgNTxM8l3/

Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός: «Δεν έχω ανάμνηση με τον εαυτό μου να θέλει κάτι άλλο ποτέ … Η μητέρα μου έκανε για πολλά χρόνια πιάνο, ο μπαμπάς μου μπουζούκι και ο παππούς μου ήταν στιχουργός.. Επομένως, υποθέτω ότι υπήρξε ένα μικρόβιο καλλιτεχνικής ανησυχίας. Βέβαια δεν μιλάμε για απλή ανησυχία, γιατί εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό… Για αυτό νιώθω διπλά τυχερή που δουλεύω πάνω σε αυτό που αγαπάω τόσο…»

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Ανατροπή – Ο Τζανής όμηρος του Κανέλλου! Απειλεί να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή

Ανατροπές στη «Μάγισσα 2» - Η Μαρία Κίτσου έρχεται, η Έλλη Τρίγγου μένει;

Καλλιόπη Χάσκα: H Μεταξία της Μάγισσας συμμετέχει σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved