Ευθυμιάδης: Ο απίθανος λόγος που τον είχε χωρίσει σύντροφός του μετά την πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα
Media

Ευθυμιάδης: Ο απίθανος λόγος που τον είχε χωρίσει σύντροφός του μετά την πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης κι έκανε αποκαλύψεις.

Ο ηθοποιός, τον οποίο λατρέψαμε μέσα από τη σειρά του Mega Ντόλτσε Βίτα μίλησε για τη ζωή του σήμερα ενώ αποκάλυψε τον απίθανο λόγο που μετά την πρεμιέρα της σειράς, τον είχε χωρίσει η σύντροφός με την οποία τότε ήταν μαζί.

efthimiadis-(3).jpg

«Η εφηβεία είναι μια ωραία δοκιμασία. Ένας ωραίος κύκλος αλλά δύσκολος ειδικά για τον μπαμπά που ήταν ο Θεός των κοριτσιών και τώρα κλειδώνουν την πόρτα. Αυτό μου κόστισε το πρώτο καιρό. Ευτυχώς, είχα ρουφήξει πολλή αγάπη, αγκαλιές, βόλτα πριν οπότε τώρα είναι εντάξει και το δύσκολο μονοπάτι σε οδηγεί σε έναν ωραίο παράδεισο.

Όσον αφορά το θέμα διατροφή, φύση που δεν τρώω κρέας εδώ και 17 χρόνια ήμουν ο τρελός μπαμπάς. Όταν άρχισαν να μπαίνουν στα social media μου έλεγαν “μπαμπά και η Beyonce είναι βίγκαν”. Οπότε ο μπαμπάς σταμάτησε να είναι ο τρελός του χωριού! Τα παιδιά προτιμούν την πόλη, είναι μια περίοδος που περνάω τώρα. Ήταν προσευχή μου να κάνω γυναίκες και οφείλω να είναι αυτές προτεραιότητα στη ζωή. Βάζω τα δικά μου θέλω σε δεύτερη μοίρα και πρώτα βάζω αυτές.

efthimiadis.jpg

Μια ωραία δοκιμασία που την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους είναι η νηστεία και η σιωπή. Είναι ένα δώρο που μπορούμε να το κάνουμε στον εαυτό μας! Τα οφέλη και τα κέρδη που θα πάρει είναι ότι θα ακούσει τον εαυτό του. Με όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν αφήνουμε χώρο να ακούσουμε τον εαυτό μας. Και εκεί αρχίζουν τα αυτοάνοσα. Το προτείνω και λόγω των ημερών, νηστεία και σιωπή ακόμη και για μια μέρα.

Όταν πήρα την απόφαση να κάνω μόνο θέατρο για να έχω περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μου, κάθε φορά που μου έκαναν πρόταση για την τηλεόραση τους έλεγα “Πάμε σε πολυκατάστημα και το μάξιμουμ που μπορείτε να πάρετε είναι πέντε ευρώ. Αν θέλετε κάτι παραπάνω, δε θα έχετε εμένα στο σπίτι”. Οπότε η δική μου γραμμή είναι ότι μείωσα τις ώρες δουλειές για να έχω περισσότερες ώρες για την οικογένειά μου. Το χρηματικό είναι αναγκαίο αλλά όχι τα λεφτά τα πολλά. Δεν έφεραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη ζωή!

dimitrievits-efthimiadis.png

Θανάσης Ευθυμιάδης - Άννα Δημητρίεβιτς

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη γνωριμία του με την Άννα Δημητρίεβιτς και έκανε μία αποκάλυψη για τη σειρά Ντόλτσε βίτα που πρωταγωνίστησε. Όπως είπε, η κοπέλα που είχε τότε έφυγε από κοντά του λέγοντας του πως δεν άντεχε όταν δεν τον γνώριζε όλη η Ελλάδα και θα αντέξει τώρα.

Ευθυμιάδης: «Eίχα πέντε αυτοκίνητα και πέντε μηχανές. Τώρα έχω ένα αυτοκινητάκι εδώ και 18 χρόνια»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στην πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα η κοπέλα μου με χώρισε λέγοντας μου...»

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έπρεπε να πάρουμε μία γενναία απόφαση στη ζωή μας, αν πρέπει να αφήσουμε...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved