Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέταρτη μέρα απουσίας από την Super Κατερίνα
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέταρτη μέρα απουσίας από την Super Κατερίνα

Super Κατερίνα: Επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 26/3, ζωντανά, στην εκπομπή της στον Alpha, έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι εκεί, καθώς για άλλη μια φορά απουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής έλειψε από την εκπομπή στις 21/3, 22/3, 26/3 αλλά και στη μαγνητοσκοπημένη λόγω 25ης Μαρτίου, χθεσινή 25/3 εκπομπή.

Θυμίζουμε ότι στις 15 Μάρτη είχε έναν έντονο καβγά με τον Γιάννη Πουλόπουλο και μάλιστα είπε στον αέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

«Τα έχεις πει, θες να τα ξαναπείς παρουσία του Θανάση; Ο Θανάσης κι εγώ, πριν βγει τώρα, ήμασταν πίσω αγκαλιασμένοι και τα λέγαμε όλα. Αν θες κάποια δήλωση, εδώ είναι μπορείς να του πάρεις μια δήλωση. Τα έχω πει με τον Θανάση και δεν θα σου δώσω το δικαίωμα να ξανακάνεις το ίδιο.

Καινούργιου: Εμφανίστηκε στο πλατό με τα ψώνια που έκανε στο Μιλάνο - «Την πήρα σχεδόν τσάμπα»

mikroutsikos-kenourgiou

Να ο Θανάσης! Δεν θα το κάνεις μπροστά σε εμένα. Εγώ όλα αυτά με το Θανάση όχι απλά τα λύσαμε αλλά είμαστε σφιχταγκαλιασμένοι. Αν θες, εγώ θα απουσιάσω γιατί δεν θα σου νομιμοποιήσω αυτό που λες δημοσιογραφία και είναι θράσος. Κατάλαβες; Εγώ θα αποχωρήσω για να ένα λόγο για να του νομιμοποιήσω το θράσος».

Στις 19 Μάρτη εκνευρίστηκε και με τον Γρηγόρη Γκουντάρα λέγοντας: «Άφησέ με. Γίνεται να πω τη γνώμη μου; Ερώτηση. Πες μου όχι και θα το σεβαστώ. Πάω να πω μία κουβέντα κι ακούω γνώμη. Μπορείς να μου πεις τι θέλω να πω τώρα; Μα γίνεται; Ρε παιδιά, μάθετε τον διάλογο. Λοιπόν για να πω γιατί κακώς το άρχισα. Κακώς το άρχισα και το τελειώνω»!

Και μπορεί στις 20 του Μάρτη να εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή, ωστόσο, τις επόμενες ημέρες παραμένει άφαντος και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απουσίας του.

Δείτε το απόσπασμα από τη σημερινή έναρξη της Super Κατερίνας χωρίς τον Μικρούτσικο:

Διαβάστε επίσης:

Έξω φρενών ο Μικρούτσικος - «Θα αποχωρήσω... Είναι θράσος αυτό»

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Δεν θες να καταλάβεις... Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου»

Μικρούτσικος: «Η Μενεγάκη κλώσησε τα αβγά της & αποδείχθηκαν χρυσά» - Τι είπε για τον Λιάγκα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved