Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής: «Πόσο βρώμικη ψυχή έχεις…»
Media

Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής: «Πόσο βρώμικη ψυχή έχεις…»

Παραπέμπονται με βούλευμα, για κακουργηματικές πράξεις, οι δύο άνδρες που διέρρευσαν το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης (26-03) μίλησε ο δεύτερος δικηγόρος της, Αναστάσιος Ντούγκας ενώ η Κατερίνα Καινούργιου εξερράγη παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Ιωάννα Τούνη: Παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις οι εμπλεκόμενοι του revenge porn της

kainourgiou-(2).jpg

«Να πω κάτι γιατί θυμόμαστε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιωάννας. Πόσο σκ@@όψυχος μπορεί να είναι κάποιος για να στέλνει στον σύντροφο, στον πατέρα του παιδιού, στον σύζυγο της Ιωάννας αυτά τα βιντεάκια στα social media με ένα ανώνυμο προφίλ; Ειλικρινά ασχοληθείτε με τις ζωές σας. Πόσο βρώμικη ψυχή μπορεί να έχεις για να κάνεις κάτι τέτοιο. Με πιάνει αηδία με το ανθρώπινο είδος ώρες ώρες», είπε.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοηθάει αυτή η υπόθεση στην καταδίκη αυτών των ανθρώπων. Ευτυχώς που άλλαξε ο νόμος και όσοι κάνουν αυτό το πράγμα είναι κατηγορούμενοι. Όποιος έχει στην κατοχή του τέτοιο βίντεο πάει στο δικαστήριο ως κατηγορούμενοι. Είναι μια πρώτη δικαίωση όλο αυτό! Μιλάμε για αυτούς τους δύο ανθρώπους και μάλιστα ο ένας εκ των δύο είχε κάνει ανάρτηση ότι διασύρονται. Έχω ζήσει την Ιωάννα ότι η ψυχούλα της και η καρδιά της ξέρει πώς μπορεί να καλύψει όλο αυτό καθημερινά.

alexandrou-(5).jpg

Μου έστελνε ο οποιοσδήποτε το βίντεο και δεν το άντεχα. Έχουμε δει κατά καιρούς ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει να το αντιμετωπίσουν αυτό, έχουν οδηγηθεί σε αυτοχειρία. Δεν είναι καθόλου εύκολο! Η μητέρα της Ιωάννας δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας και έφυγε με μια στεναχώρια για την Ιωάννα. Σκεφτείτε ότι η Ιωάννα έβλεπε καθημερινά να χάνει ανθρώπους από δίπλα της ούσα υπόλογη για κάτι που δεν το προκάλεσε.

Είναι πολύ καρμικό που βρεθήκαμε την κατάλληλη στιγμή και είμαστε μαζί. Δεν θέλω καθόλου να σταθώ αν είμαι εγώ αντάξιος. Τα παιδιά επειδή μπαίνουν και διαβάζουν πράγματα στο internet είναι ένας τρόπος προστασίας. Και όσα έχουν γραφτεί για τη γυναίκα μου θα πέσουν. Είναι μια δικαίωση για τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Εγώ θα δικαιωθώ τελευταίος. Έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολλά! Όταν είσαι άντρας – αν είσαι άντρας – πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και στο ’90. Αυτοί οι αντρισμοί και όλα αυτά στις μέρες μας παίρνουν άλλοι τροπή. Ποτέ δεν υπήρξε συγγνώμη!»

Ξέσπασε η Μπακοδήμου: «Τα πιο σκληρά σχόλια και σχόλια μίσους τα έχουμε από γυναίκες στα social»

Αλεξάνδρου:«Μου έστελναν το βίντεο και δεν το άντεχα–Είναι δικαίωση για την Ιωάννα και το παιδί μας»

«Φτάνει πια!», έγραψαν στην Ιωάννα Τούνη! Τα επικριτικά σχόλια και η «πληρωμένη» απάντηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved