Επέστρεψε από το τριήμερο η Μενεγάκη: «Ήμασταν στην Άνδρο. Με πήρε η μάνα μου από Κάρυστο και...»
Media

Επέστρεψε από το τριήμερο η Μενεγάκη: «Ήμασταν στην Άνδρο. Με πήρε η μάνα μου από Κάρυστο και...»

Ελένη: Στην Άνδρο βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και πέρασε φανταστικά αλλά την έψαχνε η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου.

«Τσα! Σκάσαμε κι εμείς, ήρθαμε! Σας την κάναμε και γυριστή και ξεκινήσαμε από εδώ», είπε κατά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα 26/3 η Ελένη Μενεγάκη και λίγη ώρα μετά αποκάλυψε ότι δεν πήγαινε ποτέ στην παρέλαση.

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι το εσωτερικό του σπιτιού της - Ο τεράστιος κήπος & το μοντέρνο σαλόνι της

«Πάντως εγώ δεν έχει τύχει ποτέ να παρελάσω. Δεν έκανα διάλογο, νομίζω δεν πήγαινα αλλά σήμερα βλέπω ότι τα περισσότερα παιδιά πηγαίνουν και είναι και ωραίο και έτσι έρχεται και το καμάρι της μάνας.», είπε.

Και αμέσως μετά, η Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε τον επικό διάλογο που είχε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο λέγοντας: «Εμείς ήμασταν στην Άνδρο. Με πήρε η μάνα μου από την Κάρυστο και μου λέει "καλά ε, έγινε εδώ μια παρέλαση εξαιρετική. Της λέω "ξέρω ρε μάνα, με τα άλογα, το δείχνουμε και στην εκπομπή τόσα χρόνια". Μου λέει "πού είσαι τώρα να το δείξεις;". Της λέω "είμαι στην Άνδρο. Δεν με πήρες και είμαι στην Άνδρο;". Έχουμε μεγάλη πλάκα οικογενειακώς... Είμαστε όλοι μας λίγο...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Έμεινε άφωνη η Ελένη Μενεγάκη - «Αίσχος! Είναι γυφτιά» - Τι συνέβη;

«Πάγωσε» η Μενεγάκη με τη δήλωση της Λέχου - Τι λες Κατερίνα μου; Έλα σε παρακαλώ πολύ!

Δυσάρεστα μαντάτα για τη Μενεγάκη - Πονάω πολύ, ο γιατρός με περιμένει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved