Παπακαλιάτης: Το τρυφερό «γράμμα» στην Καβογιάννη & οι αποκαλύψεις για τον β' κύκλο του Maestro
Media

Παπακαλιάτης: Το τρυφερό «γράμμα» στην Καβογιάννη & οι αποκαλύψεις για τον β' κύκλο του Maestro

Τον πιο ευρηματικό τρόπο χρησιμοποίησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να κάνει αποκαλύψεις στο τηλεοπτικό κοινό για τον β' κύκλο του πολυαναμενόμενου Maestro

O υπερταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς και στη λεζάντα τους έγραψε ένα «γράμμα» με παραλήπτη τη Μαρία Καβογιάννη.

Maestro: Στο Netflix και η δεύτερη σεζόν της σειράς του Mega – Πότε κάνει πρεμιέρα

Συγκεκριμένα το «γράμμα» του ανέφερε:

«Υπενθύμιση στη Μαρία.

@maria_kavogianni_official

Μαρία μου;;

Ήθελα απλά να σου πω το εξής:

Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου.. Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί Παξούς (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα τη δούμε από εκεί.

Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φάνης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τόνια.

Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί.

(Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώστου κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα)

Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα.. Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!…

Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!!

Πολλά φιλιά. Τα λέμε σύντομα.

Υ.Γ. Βαριέμαι να στο γράψω τώρα όλο αυτό και στα Αγγλικά. Πάτα μετάφραση».

Αυτό το τελευταίο με τη «μετάφραση» που ανέφερε είναι ένα δικό τους αστείο που έχουν μεταξύ τους γιατί σε παλιότερο βίντεο, ο Παπακαλιάτης έκανε μετάφραση στα αγγλικά όσα ήθελε να της πει. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από τα γυρίσματα με τους συντελεστές της σειράς:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved