Σασμός spoiler: Άγρια επίθεση! Ο Χρήστος στο νοσοκομείο – Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τα λογικά της
George Xantinakis
Media

Σασμός spoiler: Άγρια επίθεση! Ο Χρήστος στο νοσοκομείο – Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τα λογικά της

Σασμός: Ο Χρηστός γίνεται στόχος αδίστακτων αντρών και καταλήγει χτυπημένος στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη μένει μόνη της, καθώς είναι πια μισητή απ' όλους, και είναι ένα βήμα πριν από την παράνοια.

O εισαγγελέας Γιακωβάκης βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια, καθώς οι απειλές για τη ζωή του αλλά και για τη Στέλλα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω απ’ αυτές φαίνονται αποφασισμένοι να τις κάνουν πράξη.

Σασμός: Η Αργυρώ απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να τα ξαναβρεί με τη Θοδώρα

Μάλιστα, ο Χρήστος ζητάει από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο, προκειμένου να προστατεύσει τη νεαρή δικηγόρο, και λίγο μετά θα έρθει αντιμέτωπος με μία διάρρηξη στο σπίτι του. Αυτοί που μπήκαν μέσα φαίνεται πως ήθελαν να τον τρομοκρατήσουν και τα κατάφεραν, καθώς ο Χρήστος ύστερα από αυτή την εξέλιξη αναγκάζεται να πάρει μία δύσκολη απόφαση.

SASMOS-Ey.Samara-P.Dadakaridhs.jpg

Να φύγει από την Κρήτη προκειμένου να μην κινδυνεύσει η Στέλλα. 0 ίδιος κάνει γνωστές τις προθέσεις του στον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να τον μεταπείθει. Δεν προλαβαίνει, όμως, να φύγει και θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία θανάσιμη παγίδα. Οι άνθρωποι που τον απειλούν του στήνουν καρτέρι θανάτου ξανά μέσα στο σπίτι του. 0 Χρήστος δεν καταφέρνει να γλιτώσει και τον χτυπούν με λοστό στο κεφάλι. 0 εισαγγελέας πέφτει στο έδαφος βαριά χτυπημένος χωρίς τις αισθήσεις του. Κάποια στιγμή, καταφέρνει να καλέσει βοήθεια και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, όλοι αντιλαμβάνονται πώς αν δεν βρεθούν άμεσα αυτοί που τον θέλουν νεκρό μπορεί την επόμενη φορά να καταφέρουν τον στόχο τους.

64975f67-SASMOS.jpg

Έτσι, ο Αντώνης δίνει εντολή να τον φυλάνε αστυνομικοί όλο το εικοσιτετράωρο μέσα στο νοσοκομείο, ενώ η Στέλλα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του αδιαφορώντας για τον κίνδυνο της δικής της ζωής. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, στην Άνω Ποριά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η γιαγιά Ειρήνη, μετά τον καβγά με τον Παύλο, βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μιας και κανείς πια δεν την εμπιστεύεται. Όλοι την κατηγορούν πως εξαιτίας των μυστικών που κρατούσε αυτά τα χρόνια έφτασαν τα πράγματα ως εδώ. Μάλιστα, κάποια στιγμή, η ίδια αποκαλύπτει και στον Τηλέμαχο πως ο βιολογικός πατέρας του Αντρέα είναι ο Σταματάκης, και εκείνος, ο οποίος μέχρι τώρα τη στήριζε, βρίσκεται απέναντι της και της μιλάει άσχημα.

SASMOS-P.Dadakaridhs-(1).jpg

Η ίδια κατάφερε να γίνει μισητή σε όλους και με τη συμπεριφορά της κρατάει όσους αγαπά μακριά της. Η γιαγιά δεν μπορεί, όμως, να αντέξει το γεγονός πως έχει μείνει μόνη της. Τριγυρνά ανάμεσα στα μνήματα μνημονεύοντας τους νεκρούς των δύο οικογενειών που έχασαν άδικα τη ζωή τους και αρχίζει να χάνει τα λογικά της. Μιλάει μόνη της και δείχνει πως σιγά σιγά τρελαίνεται, ενώ κανείς δεν είναι στο πλάι της για να τη βοηθήσει, καθώς δεν μπορούν να της συγχωρήσουν πως ακόμη και τώρα δεν λέει σε κανέναν την αλήθεια.

Πηγή MYTV

Σασμός - Spoiler: H Στέλλα βρίσκει τραγικό θάνατο; - «Ή σταματάς την έρευνα ή θα τη σκοτώσουμε»

Σασμός: Εκτάκτως απόψε! Η Στέλλα έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο

Σασμός: Η Βασιλική παίρνει εκδίκηση για το παιδί της- «Έδωσα έναν όρκο στην ψυχή σου, γιε μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved