H Μάγισσα: Η μάχη αρχίζει – Η επίθεση των Λασκαραίων και η εκδίκηση της Θεοφανώς στο φινάλε
Media

H Μάγισσα: Η μάχη αρχίζει – Η επίθεση των Λασκαραίων και η εκδίκηση της Θεοφανώς στο φινάλε

Μάγισσα: Τη Δευτέρα 15 Απριλίου θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τα μυστικά τους και τις πράξεις τους.

Οι Λασκαραίοι και συγκεκριμένα ο Μάρκος, ο Μιχαήλ και ο Αντρέι συσπειρώνονται, ανασυγκροτούνται και είναι έτοιμοι να επιτεθούν στους Γερακάρηδες για να πάρουν πίσω όσα τους ανήκουν.

Η μάγισσα: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας- Η συγκλονιστική εξέλιξη της σειράς

MARKOS-LASKARHS.jpg

0 Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ απ’ τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται απ’ την ίδια τη Θεοφανώ, η οποία θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία της μητέρας της και να εκδικηθεί την Κυπριανό, που την έστειλε στον θάνατο. Οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους και η ώρα της μεγάλης μάχης φτάνει. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι και εχθροί. Κάποιοι στηρίζουν τους πρώτους και κάποιοι τους δεύτερους.

dee49594-magissa.jpg

Ωστόσο, κανείς δεν κάνει πίσω μέχρι την τελική επικράτηση. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν με ολέθριες συνέπειες και για τις δυο πλευρές. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

Πηγή mytv

H Μάγισσα: Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο - Αποθέωσε το Twitter την Μπαζάκα!

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ στον τελευταίο προορισμό της - Για ποιον στ’ αλήθεια θα γραφτεί το τέλος;

Μάγισσα – Αφολαγιάν: «O Μπακού δεν θα μείνει έξω από όσα συμβούν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved