Ευδοκία Τσαγκλή για Τέμπη: «Θα πονέσει όποιος πάει στο σημείο, είτε ήταν είτε δεν ήταν στο τρένο»
Media

Ευδοκία Τσαγκλή για Τέμπη: «Θα πονέσει όποιος πάει στο σημείο, είτε ήταν είτε δεν ήταν στο τρένο»

Καλημέρα Ελλάδα: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν σήμερα 28/3 η Ευδοκία Τσαγκλή και μίλησε φυσικά για την τραγωδία των Τεμπών.

Για το περιβόητο μπάζωμα η τραυματίας από το τρένο είπε: «Υπάρχουν κωδικοί που έχουν σπάσει και τα πρωτόκολλα… είναι ένα πολύ δολοπλόκο και κακό θρίλερ... αρχίζουν και επεμβαίνουν οι γερανοί στον χώρο, έχουμε τα πρώτα ντοκουμέντα λίγες ώρες μετά. Δεν έχει γίνει και κατάσχεση, δεν έχουμε τα πρωτότυπα αρχεία, τα έβαλαν σε στικάκι τα ηχητικά.

Ευδοκία Τσαγκλή στο gossip-tv: «Τους εφιάλτες τους ζω και στον ύπνο και στον ξύπνιο μου»

tsagkli.jpg

Οι διασώσεις σταμάτησαν την 1η Μαρτίου το μεσημέρι και 2 Μαρτίου είπαν ότι δεν έχουμε άλλες διασώσεις για επιζώντες. Υπάρχουν στοιχεία από ξένα δίκτυα ενημέρωσης ότι οι γερανοί δούλευαν σε άλλον χώρο από εκείνον της σύγκρουσης, από εκεί όπου έγινε το μπάζωμα, υπάρχει ένας κρατήρας δίπλα…»,

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν έχει επισκεφθεί τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη και απάντησε: «Εγώ έχω πάει πολλές φορές. Συγγενείς θυμάτων λένε ότι δεν μπορούν να πάνε πριν αποδοθούν ευθύνες, το καταλαβαίνω. Είναι πολύ επώδυνο και ξυπνάει πολλές αναμνήσεις. Θα πονέσει όποιος πάει στο σημείο είτε ήταν είτε δεν ήταν στο τρένο».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Tσαγκλή: «Όσοι ζήσαμε από το δυστύχημα των Τεμπών είναι σα να “πεθαίνουμε” κάθε μέρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved