Survivor 2024: Τα πηγαδάκια του Τζέιμς Καφετζή και η βασίλισσα Χρύσα - «Περίεργα πράγματα»
Media

Survivor 2024: Τα πηγαδάκια του Τζέιμς Καφετζή και η βασίλισσα Χρύσα - «Περίεργα πράγματα»

Survivor 2024: Στο αποψινό επεισόδιο 28/3 τέσσερις παίκτριες θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Ευγενία Μπόρλα, η Aira Adomaityte, η Αναστασία Τσέρου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που έχει ήδη κυκλοφορήσει, τόσο ο Αλέξης Παππάς, όσο και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους σχολιάζουν την υποψηφιότητα της Χρύσας.

Survivor 2024: Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση και ο «εκθρονισμός της βασίλισσας»

1711614311035-338183552-survivor.jpg

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους λέει: «Προχθές έλεγαν ότι “δεν μπορούμε να ψηφίσουμε αγωνιστικά, αλλά το πάμε ανθρώπινα διότι η Χρύσα είναι τραυματίας” και μετά από ούτε ένα εικοσιτετράωρο ψηφίζουν αγωνιστικά. Εκθρονισμός της βασίλισσας! Επιτέλους είδαμε μέσα στον παραλογισμό μια μικρή δόση λογικής. Οι στρατιώτες είναι αυτοί που τελικά αναλαμβάνουν!».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς αναφέρει: «Περίεργα πράγματα, το κεφάλι μου πήγε να βγάλει φωτιά. Δεν την είδαμε με πρήξιμο, η ίδια είχε πει ότι θα πάει στην μονομαχία και δεν θα αγωνιστεί ουσιαστικά, δεν θα τρέξει. Θα τρέξει τελικά ή θα τα παρατήσει;».

Αυτό ωστόσο που ήδη έχει αρχίσει να σχολιάζεται στα social media είναι το νέο επίμαχο πλάνο που δείχνει τη Χρύσα με τον Τζέιμς να κάθονται οι δυο τους και γίνεται λόγος για συμφωνίες και πηγαδάκια.

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η επική ατάκα της Ασημίνας για τους σύντομους γάμους του Δάντη «πάγωσε» τον Λιανό

Survivor 2024 spoiler: Ο «κηφήνας» Τζέιμς Καφετζής προκαλεί διχόνοιες - «Βλέπουμε μια παρτίδα σκάκι»

Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία, η ένταση στο Συμβούλιο & η ανατροπή στην υποψήφια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved