Ηλέκτρα spoiler: Η Νεφέλη βλέπει τον Παύλο να κουβαλάει έναν νεκρό
Media

Ηλέκτρα spoiler: Η Νεφέλη βλέπει τον Παύλο να κουβαλάει έναν νεκρό

Ηλέκτρα: Ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο εχθρό του από το παρελθόν, τον Αχιλλέα.

Ωστόσο, τα πράγματα ανάμεσα στους δύο άντρες κατά την έντονη συνάντηση που έχουν εκτροχιάζονται. O Αχιλλέας προσπαθεί να σκοτώσει τον καθηγητή κι εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη ζωή του.

Ηλέκτρα: Η Ηλέκτρα ανακοινώνει στα κορίτσια πως παίρνει διαζύγιο με το Σωτήρη

ilektra.jpg

Ωστόσο, η πάλη μεταξύ τους έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς ο Αχιλλέας καταλήγει νεκρός. 0 Παύλος είναι σοκαρισμένος, αλλά κρατάει την ψυχραιμία του, καθώς ξέρει πως πρέπει άμεσα να εξαφανίσει το πτώμα του αλλά και να σβήσει κάθε αποδεικτικό στοιχείο που μπορεί να τον ενοχοποιήσει. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί καν να φανταστεί είναι πως η Νεφέλη βρίσκεται στο δάσος και παρακολουθεί κάθε του κίνηση.

ilektra.jpg

Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα είδε. O Παύλος την προσεγγίζει όταν καταλαβαίνει ότι κάτι είδε και προσπαθεί να την πείσει ότι ο άντρας στο σπιτάκι στο δάσος ήταν απλά ένας κλέφτης, τον οποίο αναγκάστηκε να χτυπήσει για να γλιτώσει. Η Νεφέλη, όμως, έχει άλλη εντύπωση, καθώς τον είδε να σέρνει το πτώμα του. Η κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά η ταραχή της είναι μεγάλη. Ο Παύλος βρίσκεται υπ' ατμόν, καθώς φοβάται πως εκείνη θα λυγίσει και όλοι θα μάθουν για τα γεγονότα στο καμαράκι.

ilektra.jpg

Την επομένη, στη γιορτή του σχολείου, η Νεφέλη λιποθυμάει μόλις βλέπει τον Χάρη να πλησιάζει τον Παύλο, νομίζοντας ότι το μυστικό τους έχει αποκαλυφθεί και δεν ξέρει αν θα καταφέρει να σηκώσει στους ώμους της το βάρος ενός τόσο τραγικού μυστικού. Λίγο μετά, η Ηλέκτρα μαθαίνει για τις βραδινές επισκέψεις της Νεφέλης στο καμαράκι του Παύλου και γίνεται πυρ και μανία. Η γυναίκα απαιτεί από την κόρη της να της πει γιατί επισκέφτηκε τον Παύλο... και τελικά ακούει αυτό που παρακαλούσε να μην ακούσει ποτέ της

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Ο Βρεττός θέλει να ξεσκεπάσει την παράνομη σχέση Παύλου - Ηλέκτρας

Ηλέκτρα: Ο Βρεττός βρίσκει την Ηλέκτρα να φιλιέται με τον Παύλο

Ηλέκτρα: Ο Σωτήρης αρνείται να δώσει το διαζύγιο που του ζητάει η Ηλέκτρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved