Παγιδευμένοι: Οι υποθέσεις της εβδομάδας- Αγωνία για τον Δημήτρη ψάχνει την αδελφή του, Δάφνη
Παγιδευμένοι: Δημήτρης Μαρκέττος
Media

Παγιδευμένοι: Οι υποθέσεις της εβδομάδας- Αγωνία για τον Δημήτρη ψάχνει την αδελφή του, Δάφνη

Παγιδευμένοι: Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Όσα θα δούμε.

Στιγμές τρόμου βιώνει ο Δημήτρης, καθώς διαπιστώνει ότι η Δάφνη έχει πέσει θύμα απαγωγής. Αναζητά, λοιπόν, στοιχεία για να εντοπίσει την αδελφή του, ενώ ο Σταύρος συνεχίζει τις ανακρίσεις για να βρει τον ένοχο στην υπόθεση της νεκρής νύφης κι αν έχει κάποια σχέση και με τις εγκληματικές ενέργειες εναντίον της οικογένειας Μαρκέτου.

Παγιδευμένοι: Η ισχυρή έκρηξη είναι μόνο η αρχή… Ποιες ζωές και σχέσεις θα τιναχτούν στον αέρα;

3.-(2).jpg

Παγιδευμένοι: Στιγμές αγωνίας για τον Δημήτρη

Δημήτρης ανακαλύπτει συντετριμμένος ότι εκτός από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Σπύρου βρίσκεται σε κίνδυνο και η ζωή της Δάφνης, καθώς η μικρή αδελφή του έχει πέσει θύμα απαγωγής. Συγχρόνως, ο Ανδρέας, ο Σταύρος και η Άννα κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρεθεί το κορίτσι και να συμπαρασταθούν με όποιον τρόπο μπορούν στον Δημήτρη, που είναι ράκος. Την ίδια ώρα, ο Σπύρος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

8.-(2).jpg

Παγιδευμένοι: Γεράσιμος

Ο Γεράσιμος, από την πλευρά του, θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αγνοώντας τόσο τις συνέπειες για τον ίδιο όσο και τους ενδοιασμούς του Δημήτρη για τις μεθόδους του. Ενώ οι έρευνες προχωρούν, δυστυχώς δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν η Δάφνη είναι ζωντανή καθώς και το πού βρίσκεται.

Ο Σταύρος συνεχίζει τις ανακρίσεις

Παίκτης του Μονομάχου έχει παίξει σε αμέτρητες σειρές - Μάγισσα και Παγιδευμένοι είναι στη λίστα

Την επόμενη ημέρα, όσο ο Σπύρος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ο Δημήτρης ανακαλύπτει κάποια νέα συνταρακτικά στοιχεία σχετικά με την απαγωγή της Δάφνης και διαπιστώνει ότι η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή.

6.-(1).jpg

Παγιδευμένοι: Σταύρος Μαυρίδης

Τότε, ο εισαγγελέας παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τα... σκοτεινά μονοπάτια του παππού τού, προκειμένου να σώσει την αδελφή του. Για πρώτη φορά, μάλιστα, μπορεί να καταλάβει την Άννα και τον λόγο για τον οποίο λειτούργησε με ύπουλο και παράνομο τρόπο στην υπόθεση της Λίνας. Λίγο αργότερα, ο Γεράσιμος βρίσκει ένα στοιχείο που οδηγεί τον Δημήτρη ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό της μικρής. Ωστόσο, ο Σπύρος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση και όλη η οικογένεια Μαρκέτου είναι στο πλευρό του.

Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Σταύρος, η Αγγελική καταρρέει- Το σπόιλερ που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

3.-(3).jpg

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος συνεχίζει τις ανακρίσεις για τη δολοφονία της Μαριάννας, προσπαθώντας να αποσπάσει κάποια ομολογία για τους πραγματικούς ενόχους. Παράλληλα, παλεύει να ανακαλύψει αν έχουν ευθύνη ο Σάκης και ο Παύλος στο έγκλημα καθώς και στις δολοφονικές επιθέσεις που έχουν δεχθεί ο Δημήτρης και η οικογένειά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved