Παγιδευμένοι σπόιλερ: Η Άννα εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας

Παγιδευμένοι: Άννα 

Media

Παγιδευμένοι σπόιλερ: Η Άννα εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας

Με άκρως ανατρεπτικό τρόπο εξελίσσεται η δραματική σειρά, Παγιδευμένοι, που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 

Ο Γιώργος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, όταν προσφέρεται να συνοδέψει έναν ύποπτο. Ο άντρας που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της νεκρής νύφης, την επίθεση στον Σπύρο και την απαγωγή της Δάφνης σκοτώνει εν ψυχρώ τον βοηθό του εισαγγελέα Μαυρίδη, παρόλο που γνωρίζει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Παίκτης του Μονομάχου έχει παίξει σε αμέτρητες σειρές - Μάγισσα και Παγιδευμένοι είναι στη λίστα

16.-(1).jpg

Παγιδευμένοι: Άννα- Δημήτρης

Ο απροσδόκητος θάνατος του Γιώργου ωθεί στα άκρα την αρραβωνιαστικιά του, Αλεξάνδρα. Ενώ η κοπέλα βρίσκεται μόνη στο γραφείο του Σταύρου, κάποιος ρίχνει κάτω από την πόρτα έναν φάκελο με τη φωτογραφία του φονιά και ένα ανώνυμο σημείωμα για το πού βρίσκεται εκείνη Την ώρα. Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στο γραφείο της Αγγελικής, παίρνει από το συρτάρι της ένα όπλο και πάει να τον βρει σε ένα νεκροταφείο ώστε να λογαριαστεί μαζί του. Ο άντρας τής επιτίθεται, τη χτυπάει, ενώ συγχρόνως χλευάζει τον νεκρό αρραβωνιαστικό της, επισημαίνοντας ότι του αφαίρεσε τη ζωή για προσωπική ευχαρίστηση. Τότε η κοπέλα χάνει τον έλεγχο και την ώρα που ο φονιάς γυρίζει την πλάτη του τον πυροβολεί εν ψυχρώ και τον σκοτώνει.

Παγιδευμένοι: Το ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Άννα την έχει τρομοκρατήσει

10.-(1).jpg

Παγιδευμένοι: Άννα- Ανδρέας

Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Σταύρος, η Αγγελική καταρρέει- Το σπόιλερ που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

Αμέσως μετά, πηγαίνει στην Εισαγγελία για να ομολογήσει την πράξη της στον Σταύρο. Όμως συναντάει την Άννα και της ομολογεί τον φόνο που διέπραξε. Η δικηγόρος αποφασίζει να σώσει την Αλεξάνδρα και να εμπλακεί προσωπικά στην υπόθεση, συγκαλύπτοντας το έγκλημα. Ζητώντας τη βοήθεια του Νίκου, που έτυχε να είναι μαζί της, πηγαίνουν στο νεκροταφείο και θάβουν το άψυχο σώμα του θύματος. Αμέσως μετά, η Άννα πετάει το όπλο και τον κάλυκα στη θάλασσα. Παράλληλα, ζητάει από την Αλεξάνδρα να μην πει λέξη σε κανέναν για ό,τι συνέβη και σκαρφίζεται μία ιστορία για να πει η γραμματέας του Δημήτρη, σε περίπτωση που της ζητηθούν εξηγήσεις για το πού βρισκόταν την ώρα του φόνου. Ταυτόχρονα, ευχαριστεί τον γαμπρό της για τη βοήθειά του και του ζητάει να κρατήσει κρυφό το μυστικό τους. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved