Ηλέκτρα: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Βρεττός παθαίνει ανακοπή καρδιάς
Media

Ηλέκτρα: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Βρεττός παθαίνει ανακοπή καρδιάς

Ηλέκτρα: Αδυνατώντας να διαχειριστεί την προδοσία του Νικόλα, ο Βρεττός παθαίνει καρδιακή ανακοπή. Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης ξεκαθαρίζει στη Δόμνα πως θέλει να εκτίσει την ποινή του μακριά απ' όλους, ενώ ο Νικόλας αποφασίζει να μην επιστρέφει στην Αρσινόη.

Ο Βρεττός μαθαίνει για τον εφηβικό έρωτα της Νεφέλης για τον Παύλο και αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί σε βάρος της Ηλέκτρας. Λίγο μετά, ο ίδιος μπαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της Ηλέκτρας, αποφασισμένος να την εκβιάσει. Κι ενώ η Δόμνα πηγαίνει στο επισκεπτήριο, ευελπιστώντας πως θα καταφέρει να δει και να εμψυχώσει τον γιο της, ο Βασίλης εμμένει στην απόφασή του να εκτίσει την ποινή του μακριά απ' όλους.

ilektra.jpg

Την επομένη, η Δόμνα και ο Στέργιος συναντούν τυχαία τον Γκίκα στο γραφείο του Νάσου και αναρωτιούνται τι μπορεί να θέλει ο ταξίαρχος από τον δικηγόρο του Βασίλη. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες για τις κινήσεις του Παύλου φτάνουν στα αυτιά του Αχιλλέα, που ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του, ενώ η απόφαση της Ηλέκτρας να προχωρήσει με την αίτηση διαζυγίου οδηγεί τον Σωτήρη στα άκρα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Χάρης ζητάει προσωπική συνάντηση με τον Βρεττό, αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει στα ίσια.

Ο Αχιλλέας σημαδεύει με όπλο τον Παύλο

ilektra.jpg

Ο Βρεττός προσπαθεί να διαχειριστεί την αλήθεια που του αποκαλύπτεται τόσο για τον Νικόλα όσο και για την Τιτίκα, αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει. Ταυτόχρονα, ο Νικόλας στην Αγγλία έχει μία απρόσμενη συνάντηση και δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Αρσινόη. Πίσω στο νησί, εμφανίζεται ένας ακόμα άγνωστος άντρας, ο οποίος ψάχνει για δωμάτιο. Αργότερα, η αίτηση διαζυγίου της Ηλέκτρας φτάνει στον Σωτήρη, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα. Κι εκείνη δεν προτίθεται να υποχωρήσει.

ilektra.jpg

Το βράδυ, ο Παύλος πηγαίνει στο σπιτάκι στο δάσος για να συναντήσει την Ηλέκτρα. Εκεί, όμως, τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς βλέπει μπροστά του τον Αχιλλέα να τον σημαδεύει με όπλο. Οι δύο άντρες αναμετριούνται τόσο μεταξύ τους όσο και με το παρελθόν τους. Ο Αχιλλέας είναι μια ανάσα από το να πυροβολήσει τον Παύλο, αλλά δεν ξέρει πως η Νεφέλη είναι απέξω και παρακολουθεί όσα γίνονται. Εν τω μεταξύ, η Ηλέκτρα επιστρέφει στο αρχοντικό του Βρεττού. Εκεί, όμως, βρίσκει τον άντρα αναίσθητο στο πάτωμα, καθώς δεν άντεξε την προδοσία του γιου του και υπέστη ανακοπή καρδιάς..

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved