Ο Παράδεισος των κυριών - Εξελίξεις: Στέλλα & Βικτώρια συμμαχούν για να εκδικηθούν τον Χριστόφορο
Media

Ο Παράδεισος των κυριών - Εξελίξεις: Στέλλα & Βικτώρια συμμαχούν για να εκδικηθούν τον Χριστόφορο

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και λίγο μετά φτάνει εκεί και ο Σιμός, καθώς την αναζητά.

Από την άλλη, η Μιράντα πέφτει από τις σκάλες, εξαιτίας ενός σχεδίου της Στέλλας. Λίγο αργότερα, η τελευταία συμμαχεί με τη Βικτώρια για να εκδικηθούν τον Χριστόφορο.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μάρκος ζητά από την Πιπίτσα διαζύγιο

miranda.png

Η αγωνία της Πολυξένης να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη δολοφονία του Άγη τη φέρνει σε σύγκρουση με την Αμαλία, που προσπαθεί να προστατεύσει την άδικα συκοφαντημένη, όπως πιστεύει, θεία της.

Έτσι, λοιπόν, η Πολυξένη ετοιμάζει τη βαλίτσα της για να φύγει από το σπίτι της οικογένειας. Από την άλλη, ο Χριστόφορος είναι συγκλονισμένος από την αποκάλυψη του κηπουρού του ότι ο θάνατος της γυναίκας του, της Αντιγόνης, πριν από έντεκα χρόνια δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά φόνος που διέπραξε η ίδια της η αδελφή και γίνεται έξαλλος με τη Βικτώρια. Κι ενώ η τελευταία αρνείται τα πάντα, ο Χριστόφορος ετοιμάζεται να πάει στην Αστυνομία με μάρτυρα τον Γιώργη. O χειρότερος εφιάλτης της Βικτώριας μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα...

paradeisos.jpg

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος αποφασίζει να μιλήσει στην κόρη του για όσα έμαθε από τον Γιώργη. Η αποκάλυψη αυτή συγκλονίζει την Αμαλία, η οποία φτάνει στα όρια του νευρικού κλονισμού. O καταιγισμός των άσχημων γεγονότων των τελευταίων ημερών την οδηγεί στο σπίτι του Ντίνου, καθώς μόνο εκεί αισθάνεται ασφάλεια. Παράλληλα, ο Σίμος προσπαθεί να διαχειριστεί όσο πιο καλά μπορεί την κατάσταση της Αμαλίας, όμως η Δωροθέα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι της για να τον απομακρύνει από εκείνη.

paradeisos-amalia-kai-simos-(3).webp

Οι ώρες περνούν και ο Σίμος, ψάχνοντας να βρει την Αμαλία, αποφασίζει να επισκεφτεί τον Ντίνο στο σπίτι του. Τότε η κοπέλα, φανερά αγχωμένη, κρύβεται στο υπνοδωμάτιο και ο Ντίνος προσπαθεί να μη δείξει την ταραχή του, για να μην καταλάβει πως συμβαίνει κάτι.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved