Ο Παράδεισος των Κυριών - επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα σπάει το πόδι της
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών - επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα σπάει το πόδι της

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια, θέλοντας να δημιουργήσει πρόβλημα στον Χριστόφορο, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα που τρέφει η Στέλλα για εκείνον.

Έτσι, λοιπόν, της λέει πως ο άντρας σκοπεύει να τις διώξει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με τη Μιράντα. Τότε εκείνη αποφασίζει να δράσει άμεσα ώστε να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της γυναίκας. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, καθώς σφουγγαρίζει το σπίτι ρίχνει στον κουβά λάδι και ξεκινάει να περνάει τις επιφάνειες της σκάλας. Στόχος της είναι να γλιστρήσει η Μιράντα και να πεθάνει ακαριαία. Τότε εμφανίζεται στο σπίτι ο Χριστόφορος και η Στέλλα προσπαθεί με διάφορες δικαιολογίες να τον εμποδίσει να ανέβει τις σκάλες.

paradeisos

Ο άντρας αντιδρά με αποτέλεσμα να τσακώνονται και τότε η Μιράντα ακούει τις φωνές τους και κατεβαίνει για να δει τι συμβαίνει. Η γυναίκα, πράγματι, γλιστράει και πέφτει από τις σκάλες.

Ο Χριστόφορος ταράζεται και σπεύδει στο πλευρό της, ενώ η Στέλλα βλέπει απογοητευμένη το σχέδιό της να ναυαγεί, αφού η Μιράντα ζει! Παράλληλα, ο άντρας μεταφέρει την τραυματισμένη Μιράντα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπιστώνουν πως έχει σπάσει το πόδι της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι κινήσεις του εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση της Βικτώριας δεν είναι αυτές που περίμεναν ο Ντίνος, ο Φώτης και ο Βύρωνας και αυτό τους προκαλεί εκνευρισμό και ανησυχία.

paradeisos-9.jpg

Λίγο αργότερα, ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης αποκαλύπτουν στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια έχει σχέση με τον Δημοσθένη. Εκείνος, έξαλλος για άλλη μια φορά με εκείνη, της ζητάει να φύγει από το σπίτι και να πάρει μαζί της και τη Στέλλα.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved