Νίκος Καρβέλας: Η πρώτη συνέντευξη μετά από 25 χρόνια και ο λόγος που ζήτησε να γίνει live
Media

Νίκος Καρβέλας: Η πρώτη συνέντευξη μετά από 25 χρόνια και ο λόγος που ζήτησε να γίνει live

Η Νίκη Λυμπεράκη φιλοξενεί τον Νίκο Καρβέλα ζωντανά στη «Μεγάλη Εικόνα».

Συνθέτης, συγγραφέας, ποιητής. Άνθρωπος χειμαρρώδης, εκκεντρικός και πολυσχιδής, που αποφεύγει τα φώτα και τις συνεντεύξεις, ο Νίκος Καρβέλας παραχωρεί μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη.

Βίσση – Καρβέλας: Ο άγνωστος καβγάς για το τραγούδι «Δώδεκα»: «Με παράτησε κι έφυγε»

karvelas-(4).jpg

Όπως ο ίδιος είπε 25 χρόνια είχε να δώσει συνέντευξη και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει για ποιον λόγο ήθελε να γίνει live.

Καρβέλας:«Παντρεύτηκα την Πάνια για να δω τα πρόσωπα των γονιών της» - Έκανε γάμο με την Φερεντίνου;

karvelas-(2).jpg

«25 χρόνια που μου έλεγαν να μιλήσω, δεν υπήρχε λόγος. Τώρα υπάρχει λόγος! Η σχέση μου με τους δημοσιογράφους ήταν εμπόλεμη. Αλλά ο λόγος που ήθελα να μιλήσω live δεν ήταν αυτός. Ένας άνθρωπος που έχει οστικές δυνάμεις, όταν του λένε ότι θα το πετσοκόψουμε αυτό αρνείται να το κάνει. Η αλληλεπίδραση εμάς των δύο θα φανεί στο αποτέλεσμα. Θα εκτεθείς, θα εκτεθώ! Αλλά είναι σαν μια συνεύρεση, όχι σεξουαλική αλλά πνευματική. Είναι σαν το ζεστό φαγητό! Μου αρέσουν τα ζωντανά πράγματα και τα ορμητικά»

Καρβέλας σε Λυμπεράκη: «Η συζήτηση είναι απογοητευτική. Λες τα ίδια όπως όσοι κιτρινίζουν»

Οι σπουδές στη Νομική

karvelas-(3).jpg

Είμαι απόφοιτος Νομικής. Έχω ασκήσει δικηγορία για μερικά λεπτά. Θυμάμαι όταν πήγα πρώτη φορά στο δικαστήριο αισθάνθηκα περίεργα ρευματικά κύματα να με περιλούζουν. Είχα κίτρινα μαλλιά, τα μισά και τα άλλα πράσινα και δεν θυμάμαι αν φορούσα σπιρούνια. Ήμουν κάπως περίεργα και με κοιτούσαν περίεργα. Πήγαινα να δω τι γίνεται και έβλεπα αυτό που λέγεται στην ελληνική γλώσσα Δικαιοσύνη. Τα βλέμματα των ταλαίπωρων να βρουν το δίκιο τους και δεν τους άφηναν, υπήρχε μια δικτατορία που ευτελίζει κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Όποια αίθουσα και αν άνοιγα, έβλεπα αλαζόνες στις έδρες που τους φερόντουσαν σαν να ήταν σκουπίδια. Δεν μου άρεσε. Θα ήθελα να ήμουν ένας καλός δικηγόρος. Μετά έμαθα ότι δικηγορία είναι η Τέχνη της εξαπάτησης του δικαίου. Ο κανόνας είναι ότι οι δικηγόροι εξυπηρετούν την αδικία! Ο ανεγκέφαλος εγκέφαλος κάνει κάποια πράγματα στάνταρ, να απομνημονεύει!

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Καρβέλας - Έλενα Φερεντίνου: Παντρεύτηκε το ζευγάρι; Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου

Έλενα Φερεντίνου: Βίσση-Πάνια στα γενέθλια της συντρόφου του Νίκου Καρβέλα & το χιουμοριστικό video

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved