Πάνος Δημάκης: «Έχω κερδίσει 190.000 ευρώ σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων»
Media

Πάνος Δημάκης: «Έχω κερδίσει 190.000 ευρώ σε τηλεπαιχνίδια γνώσεων»

The 2Night Show: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες 1/4 ο Πάνος Δημάκης, το αγαπημένο Γεράκι από το Chaser.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ αποκάλυψε και πόσα χρήματα έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεπαιχνίδια που έχει πάει σαν παίκτης.

«Δεν είναι ότι είχα προσλαμβάνουσες από το σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δεν με εμπόδισαν, δεν με απέτρεψαν από το να διαβάζω. Η επαφή έμενε στις εγκυκλοπαίδειες. Ιστορίες, γεωγραφίες ήταν τα αγαπημένα μου... Η μνήμη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια γνώσεων.

Πολλές φορές και η ίδια η Μαρία Mπεκατώρου με ρωτάει πώς τα θυμάμαι όλα. Έχει να κάνει και με συνδέσεις. Αν ξέρεις καλή γεωγραφία είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυάσεις ένα γεγονός με το μέρος που εκτυλίχθηκε... Αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι πιο έξυπνος από οποιονδήποτε άλλο. Έχω βρει τρόπους», είπε αρχικά ο Πάνος Δημάκης.

Πάνος Δημάκης: Το Chase, το όνομα «Γεράκι» και τα απρόοπτα στο παιχνίδι

geraki.jpg

Και συνέχισε: «Ξεκίνησα πριν πολλά χρόνια. Στο πρώτο που πήγα δεν κατάφερα να κάτσω στην καρέκλα. Ήταν ο Εκατομμυριούχος επί Παπαδόπουλου. Κατάφερα επί Αθερίδη όμως μετά από λίγα χρόνια. Εκεί πήρα 3.500 ευρώ. Μετά πήγα στο Θησαυροφυλάκιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκεί πήρα την πρώτη χρονιά 40.000 και τη δεύτερη πήρα 15.000. Έπαιξα συνολικά σε 11 επεισόδια.

Σε 16 επεισόδια είχα πάει στον Φερεντίνο σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε πολύ γνωστό. Λεγόταν Οι κληρονόμοι. Πήρα 30..000 εκεί. Δεν πήγα ποτέ σε παιχνίδια τύχης. Ήθελα πάντα να διαγωνίζομαι σε γνώση. Στο 'Still Standing' ήμουν ο δεύτερος που πήρε τα 30.000 ευρώ. Στο Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο είχα πάρει 50.000 ευρώ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Δημάκης: Το Chase, η δημιουργία της δικής του γλώσσας και πώς επέλεξε το «γεράκι» ως ψευδώνυμο

Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» του The Chase έχει δημιουργήσει δική του… διάλεκτο!

Πάνος Δημάκης: Το Chase, το όνομα «Γεράκι» και τα απρόοπτα στο παιχνίδι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved