Η Γη της Έλιας: Καταπέλτης η αγόρευση του εισαγγελέα για τη Χάιδω
Media

Η Γη της Έλιας: Καταπέλτης η αγόρευση του εισαγγελέα για τη Χάιδω

Τι θα δούμε σήμερα, 2 Απριλίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Η Ισμήνη αποφασίζει να απολύσει την Αλκμήνη και την Αντωνία, και ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να τη βοηθήσει, μιας και ο Λυκούργος είναι απορροφημένος από τη δίκη της Χάιδως.

ariadni-elia.jpg

Η Αλκμήνη φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη. Η Αφροδίτη υποψιάζεται ότι ο Μάνος παίρνει αμφεταμίνες και ενημερώνει τον Ισίδωρο ο οποίος τον ρωτάει στα ίσια αν ισχύει.

elia-stathis.jpg


Η Βασιλική εκμυστηρεύεται στην Αριάδνη πως ο γάμος της με τον Φίλιππο δεν πάει καλά, ενώ παράλληλα εντοπίζει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο. Η Κούλα συνεχίζει να αλιεύει πληροφορίες από την Αρετή σχετικά με τη ζωή και τους φίλους της. Την ίδια ώρα, στο δικαστήριο, η αγόρευση του εισαγγελέα είναι καταπέλτης για τη Χάιδω...

vasiliki-gi-elias.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε: Η στιγμή της απολογίας της Χάιδως πλησιάζει και η αγωνία της είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να μην αφήσει την υπεράσπιση της Αρετής. Η Βασιλική και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον Στάθη και την Ιουλία. Η Κούλα βρίσκει ακόμα ένα ψέμα και ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία.
Η Μαργαρίτα καταθέτει στο δικαστήριο και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά στη συνέχεια τη στριμώχνει ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής. Ακολουθεί η απολογία της Χάιδως όπου η κατηγορούμενη αφηγείται με συγκινητικό τρόπο όσα έγιναν την ημέρα που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώνες. Η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνονται στο ξύλο μπροστά στην Ισμήνη, η οποία αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους. Ο Ισίδωρος καλεί την Αφροδίτη και τη ρωτάει για την κατάσταση του Μάνου. Η απάντησή της θα τον θορυβήσει...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved