Καινούργιου: «Πέθαναν τον Ανδρέα για ακόμα μια φορά. Μου έστελναν μηνύματα χθες»
Media

Καινούργιου: «Πέθαναν τον Ανδρέα για ακόμα μια φορά. Μου έστελναν μηνύματα χθες»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χθες, φανερά ενοχλημένος, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να διαψεύσει δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως ο ίδιος έγραψε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά και μπήκε στη διαδικασία να κάνει τη διάψευση με αυτόν τον τρόπο καθώς δικοί του άνθρωποι έχουν ανησυχήσει και ήδη του τηλεφωνούν ώστε να μάθουν αν είναι καλά.

«Κάποιος επιεικώς βλαξ αυτά που επιθυμεί τα γράφει ως είδηση. Διάβασα από αυτόν τον ανόητο ότι δήθεν είμαι θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει! Είμαι σπίτι μου είμαι καλά και Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι που διάβασα την ανοησία του. Δεν θα το αναρτούσα αλλά έχω δεχτεί ήδη 5 τηλεφωνήματα. Καληνύχτα!!!», έγραψε.

Ενοχλημένος ο Μκρούτσικος με δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε τροχαίο: «Κάποιος επιεικώς βλαξ...»

kainoyrgioy.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σήμερα 2/4 στο συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως της έστελναν μηνύματα για να μάθουν αν είναι καλά ο συνεργάτης της.

«Θα ρωτήσω τον Ανδρέα σε λίγο γιατί ο Ανδρέας πέρα από την παρουσία του θα έχει και μια γενικότερη επιμέλεια στο συγκεκριμένο project απ' ότι έχω καταλάβει. Θα τον έχουμε σε λίγο στην τηλεφωνική γιατί κάποιοι χθες τον πέθαναν, αν είναι δυνατόν, για ακόμα μια φορά, γιατί το έχουν κάνει πολλές φορές. Κι εμένα μου έστελναν μηνύματα για τον Ανδρέα χθες. Μια χαρά είναι ο Ανδρέας μας, θα τον ακούσουμε σε λίγο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα, μετά από 7 μέρες απουσίας!

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Επειδή είμαι ειλικρινής... Ο Ανδρέας είναι πολύ βοηθητικός αλλά...»

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη, παραμυθένια ζωή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved