Ηλέκτρα: Ο Παύλος δημιουργεί νέα προβλήματα
Media

Ηλέκτρα: Ο Παύλος δημιουργεί νέα προβλήματα

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 3/4, η Τιτίκα ετοιμάζεται να φύγει από την Αρσινόη, ενώ ο Σωτήρης δε θέλει η Ηλέκτρα να πάει πουθενά.

Το βράδυ στο σπίτι τους έχουν δείπνο. Ποιος είναι ο καλεσμένος; Ο Νικόλας συνεχίζει τις έρευνες για το παρελθόν του Παύλου. Ο Βρεττός δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Δόμνας, η οποία αποφασίζει να θέσει την διαπραγμάτευση με δικούς της όρους.

Κι ενώ η Ηλέκτρα κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τις κόρες της, κάθε προσπάθεια του Παύλου να την προσεγγίσει ξανά, πέφτει στο κενό. Απελπισμένος, ο Παύλος αποφασίζει να της γράψει κάτι, χωρίς να περιμένει ότι θα πέσει σε λάθος χέρια, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα απ’ όσα μπορεί να λύσει.

ilektra.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

«Είσαι μόνος σου πια μπαμπά», φωνάζει η Νεφέλη στον Σωτήρη. Και τα δυο κορίτσια είναι με το μέρος της Ηλέκτρας και πιέζουν τον πατέρας τους να της δώσει διαζύγιο. Πώς θα αντιδράσει εκείνος έχοντας όλη του την οικογένεια απέναντί του; Σε ποιον τηλεφωνεί και του ζητάει να έρθει άμεσα στην Αρσινόη;

Κι ο Φανούρης, τι γυρεύει μέσα στο καμαράκι του Παύλου; Και τι θα το κάνει το όπλο που βρίσκει και τα γράμματά του προς την αδερφή του; Στη φυλακή, ο Βασίλης ανακαλύπτει πως οι συγκρατούμενοί του στήνουν ένα σχέδιο απόδρασης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved