MasterChef 2024: Ο Λευτέρης κέρδισε τα 1000 ευρώ & ο Γιάννης έριξε «φαρμάκι»! Ο νέος υποψήφιος
Media

MasterChef 2024: Ο Λευτέρης κέρδισε τα 1000 ευρώ & ο Γιάννης έριξε «φαρμάκι»! Ο νέος υποψήφιος

MasterChef 2024: Ο Λευτέρης κέρδισε το έπαθλο των 1000 ευρώ, όμως ο Γιάννης δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και έριξε το... φαρμάκι του. Ποιος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρησε;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 1/4) η μπορντό μπριγάδα ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box, με τελικό σκορ 4-3. Ο Μάριος Ιωάννου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

MasterChef 2024: Ο Ιωαννίδης τους έκανε να πέσουν κάτω από τα γέλια! Η μπριγάδα που πήρε τη νίκη!

Swthrhs-Kontizas-Panos-Iwannidhs-Lewnidas-Koytsopoylos-(1).jpg

Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας στη γκρι μπριγάδα προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Σταμάτης Σταυρόπουλος. Μια ψηφοφορία, που έβγαλε ξεκάθαρα στην επιφάνεια τις αντιπαλότητες ανάμεσα στα μέλη της γκρι μπριγάδας, με τον Σταμάτη και τη Βιβή Ζησιμοπούλου να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Οι 14 μάγειρες και μαγείρισσες, που κρατάνε ακόμα τη θέση τους στον διαγωνισμό, κάθε ημέρα που περνάει καταλαβαίνουν πως δεν έχουν πια σχεδόν κανένα περιθώριο για λάθη. Σε κάθε δοκιμασία θα πρέπει να τα δίνουν όλα και να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη του, γιατί οι όποιες αστοχίες και μαγειρικές «παραφωνίες» θα θέτουν υπό αμφισβήτηση την παραμονή τους στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Swthrhs-Kontizas-Panos-IwannidhsGiannhs-Koyrtogloy-Lewnidas-Koytsopoylos.jpg

Στο Τεστ Δημιουργικότητας, απόψε, Τρίτη 2 Απριλίου, ο Γιάννης Κούρτογλου, αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, είχε όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του, για μια ακόμα φορά. Πλεονεκτήματα, τα οποία στο παρελθόν δεν απέφεραν τα αποτελέσματα, που είχε φανταστεί και υπολογίσει. Το ίδιο όμως συνέβη και σήμερα αφού η γκρι μπριγάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει τη νίκη στη δοκιμασία.

Ο Λευτέρης, η Χριστίνα και ο Ηλίας είχαν τα τρία καλύτερα πιάτα όμως τελικά ο Λευτέρης ήταν εκείνος που κατέκτησε το έπαθλο των 1000 ευρώ για την εβδομάδα. Ο Γιάννης Κούρτογλου όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του, ρίχνοντας τα βέλη του στον Λευτέρη ο οποίος ενώπιον όλων αποκάλυψε ότι το πιάτο του προερχόταν από συνταγή καλού του φίλου σεφ που ζει και εργάζεται στην Ισπανία.

Στην ψηφοφορία των Μπορντό που ακολούθησε, ο δάσκαλος ήταν εκείνος που τελικά βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση με τον ίδιο να τονίζει ότι το είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του καθώς δεν ήταν καθόλου καλό το πιάτο του απόψε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved