Μαλάκης: «Αν και 22 χρόνια ηθοποιός έπρεπε να κάνω τις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω»
Media

Μαλάκης: «Αν και 22 χρόνια ηθοποιός έπρεπε να κάνω τις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω»

The 2Night Show: Ο Χρήστος Μαλάκης που φέτος παίζει στις Ψυχοκόρες ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούγλου.

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι χρειάστηκε να παίξει στις Άγριες μέλισσες για να αναγνωριστεί το ταλέντο του.

«Οι Άγριες Μέλισσες μου έφεραν συνεργασίες. Είχα βασικό ρόλο και είχα την ευκαιρία να δείξω κάποια πράγματα και μάλλον εκτιμήθηκε αυτό. Αν και 22 χρόνια ηθοποιός μάλλον έπρεπε να κάνω τις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω. Ήμουν αρνητικός με την τηλεόραση, είχα προκατάληψη. Είχα μια λάθος νοοτροπία. Αλλά είμαι άνθρωπος εξέλιξης και μου αρέσει να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να προχωράω παρακάτω», είπε αρχικά ο Χρήστος Μαλάκης.

Άγριες μέλισσες: Γιάννος & Δρόσω συναντήθηκαν ξανά! Η τρυφερή αγκαλιά μετά την πρεμιέρα της Μιχαλάκη

malakis.jpg

Και συνέχισε: «Για να μη χάσεις την συγκέντρωσή σου πρέπει να πιστέψεις απόλυτα τον ρόλο σου, να τον υποστηρίξεις. Υπήρχαν πολλές δύσκολες σκηνές, με χαστούκια, βιασμό. Είχαμε μια ωραία σχέση με την Άννα Λουιζίδη και είναι φοβερή ηθοποιός. Έκανα πολλή πλάκα πριν από αυτές τις σκηνές! Το έκανα για να χαλαρώσουμε. Όταν είναι μια σκληρή σκηνή πριν γίνομαι ο απόλυτος καραγκιόζης. Και δημιουργείται ένα καλό κλίμα και ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους safe με εμένα!

Όταν πέθανε η μητέρα μου δεν την έκλαψα, δεν μπορούσα. Την έκλαψα σε μια παράσταση που είχα μια σκηνή. Την έκλαιγα κάθε βράδυ! Καμιά φορά μπορεί να είναι λυτρωτικά, για μένα λειτουργεί έτσι. Όταν βγαίνω από το θέατρο φεύγω 50 κιλά πιο ελαφρύς!».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Σοφιανός: Ξεσπά δημόσια - Γιατί ακυρώθηκε η παράσταση με Ζέτα Δούκα και Χρήστο Μαλάκη

Χρήστος Μαλάκης: «Στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών οι ανατροπές θα είναι πολλές»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved