Πρόωρο φινάλε για το Σπίτι με το Mega - Το επεισόδιο που έχουν στον «πάγο» - Άγνωστο αν θα προβληθεί
Media

Πρόωρο φινάλε για το Σπίτι με το Mega - Το επεισόδιο που έχουν στον «πάγο» - Άγνωστο αν θα προβληθεί

Σπίτι με το Μega: Πρόωρο τέλος φέρεται ότι ρίχνει η μουσική εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ηappy Day και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, η εκπομπή της Κορομηλά ολοκλήρωσε τον κύκλο της, τα γυρίσματα σταμάτησα και ξεστήθηκαν ήδη και οι κάμερες.

Το τελευταίο επεισόδιο μεταδόθηκε τον Μάρτιο και δεν προβλέπεται να δούμε κι άλλο...

H Ρούλα Κορομηλά τραγουδάει το «Θέλω τα ώπα μου» και μας ξεσηκώνει

makropoulos-spitimetomega-(2).jpg

«Το Σπίτι με το Mega έχει πρόωρο τέλος. Το τελευταίο επεισόδιο μεταδόθηκε τέλη Μαρτίου. Δεν προβλέπεται να υπάρξει νέο επεισόδιο στο πρόγραμμα, έχουν σταματήσει τα γυρίσματα, έχουν ξεστήσει πλέον οι κάμερες. Η εκπομπή τελειώνει. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι η αιτία είναι ότι δεν βρίσκουν τραγουδιστές για να κάνουν αυτές τις εκπομπές», είπε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Οι τραγουδιστές πλέον έχουν τα social τους και δεν καίγονται να πάνε σε μια εκπομπή», σχολίασε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία βέβαια τόνισε ότι υπάρχει ένα επεισόδιο με την Κατερίνα Λιόλιου που δεν έχει ακόμα προβληθεί.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο ακόλουθο απόσπασμα:

Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατο επεισόδιο η Ρούλα Κορομηλά τραγούδησε το «Άγγελέ μου, τύραννέ μου» 35 χρόνια μετά το «Ciao» μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και φυσικά συγκίνησε!

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ένας από τους σημαντικότερους ποπ τραγουδοποιούς των '90s, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο γνωστός τραγουδιστής των 90s δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβηκε στη σκηνή με τη λαμπερή παρουσιάστρια για να τραγουδήσουν τη μεγάλη επιτυχία «Άγγελέ μου, τύραννέ μου».

Φυσικά και οι δυο τους συγκίνησαν το πλήθος, καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Ciao Ant1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

Από τότε και μέχρι σήμερα το τραγούδι αυτό συνεχίζει να τραγουδιέται από παλιότερες αλλά και νεότερες γενιές.

Δείτε εδώ το βίντεο με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο να τραγουδούν το «Άγγελέ μου, τύρρανέ μου»:

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ρούλα Κορομηλά με έχει συμβουλεύσει να μιλάω πιο γρήγορα αλλά…»

Ρούλα Κορομηλά: Η ηλικία, η καριέρα στην τηλεόραση, το Σπίτι με το Mega & οι αποφάσεις για το μέλλον

Flashback στο γάμο Κορομηλά-Μιχαλόπουλου! Το νυφικό και το αξεσουάρ που σήμερα κάνει θραύση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved