Η γη της ελιάς σπόιλερ: Η Χάϊδω κλείνεται σε μοναστήρι
Media

Η γη της ελιάς σπόιλερ: Η Χάϊδω κλείνεται σε μοναστήρι

Η Χάιδω αναζητά απεγνωσμένα λύτρωση στο μαρτύριο που βιώνει μετά την αποτρόπαιη δολοφονία του Φίλιππου, στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς.

Αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι. Παράλληλα, η Αντωνία μαθαίνει ότι η Αλκμήνη παντρεύεται με τον Ορέστη και αποφασίζει να τη σκοτώσει, μαχαιρώνοντάς τη με μανία.

Η Γη της Ελιάς: Σε σοκ η Μάνη από τον θάνατο του Φίλιππου - Απόπειρα αυτοκτονίας για τη Χάιδω

xaido-gi-tis-elias-kentriki.jpg

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς. Σύντομα η Χάιδω παίρνει μία απρόσμενη απόφαση που αλλάζει τη ζωή όλων. Η γυναίκα, μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της, επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της.· Ωστόσο, ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται την απουσία της από το καφενείο, όπου βρίσκονται όλοι για να τιμήσουν τη μνήμη του νεκρού, και σπεύδει να τη βρει, καταφέρνοντας να γλιτώσει τη ζωή της. Οι μέρες που ακολουθούν είναι αληθινό μαρτύριο για την άτυχη μητέρα, καθώς δεν μπορεί να απαλλαγεί ούτε στιγμή από τις ενοχές που τη βαραίνουν. Η Χάιδω, έχοντας πλέον χάσει και τα δύο της παιδιά, θεωρεί ότι εκείνη ευθύνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου, γεγονός που πληγώνει βαθιά την ψυχή της. Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος συλλαμβάνει τον Βαφέα και τον Παρά ως ύποπτους για το έγκλημα. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο δεύτερος λυγίζει και ομολογεί στον αστυνόμο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο.

Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Φίλιππου – Πού τον βρίσκουν νεκρό;

XAIDO.jpg

Ωστόσο, ο Παναγιώτης δεν σκοπεύει να περάσει τη ζωή του στη φυλακή και προκειμένου να το σκάσει αρπάζει το όπλο του Στράτου. Ακολουθεί συμπλοκή με τους άντρες της Αστυνομίας και τελικά ο Βαφέας καταλήγει νεκρός. Η είδηση του θανάτου του γίνεται γρήγορα γνωστή στη Μάνη και ο Λυκούργος, μαθαίνοντάς την, αισθάνεται ανακούφιση. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με τη Χάιδω. Η γυναίκα αρνείται να επιστρέφει στην καθημερινότητά της και συνεχώς κλαίει για τον χαμό του Φίλιππου. Τόσο ο σύντροφός της όσο και η Βασιλική με τον Παρασκευά προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο, ωστόσο η κατάστασή της μέρα με την ημέρα χειροτερεύει. Πλέον έχει αποτραβηχτεί από τη δημόσια ζωή. Κάποια στιγμή, θέλοντας να ηρεμήσει, η Χάιδω αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι.

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Αφροδίτης θα είναι τραγικό! Όλα στο φως για τη σχέση της με τον Χρήστο

i-gi-tis-elias-xaido.jpg

Τα αγαπημένα της πρόσωπα δέχονται την απόφασή της, η οποία επηρεάζει και τη δική τους καθημερινότητα. Την επομένη, πηγαίνει σε μία μονή της επιλογής της. Εκεί, με τη βοήθεια των μοναχών, ελπίζει ότι θα καταφέρει να βρει τη γαλήνη που αποζητά. Πηγή: ΜYTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved