Survivor 2024 spoiler 3/4: «Βόμβα» με την τέταρτη υποψηφιότητα- Στον τάκο η καλύτερή τους παίκτρια;
Media

Survivor 2024 spoiler 3/4: «Βόμβα» με την τέταρτη υποψηφιότητα- Στον τάκο η καλύτερή τους παίκτρια;

Survivor 2024 spoiler 3/4 - Στο χθεσινό Συμβούλιο κλείδωσε και το φύλο της μονομαχίας με τους Κόκκινους να βγάζουν υποψήφια την Aira και τους Μπλε να μπαίνουν σε νέα ψηφοφορία που οδήγησε στην υποψηφιότητα της Χρύσας.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον James και την Ασημίνα δυναμίτισε την ατμόσφαιρα με την ίδια να αποχωρεί από το Συμβούλιο. Η Ασημίνα σήμερα δίνει τη δική της απάντηση στη Σταυρούλα και σε όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους φεύγοντας από το Συμβούλιο.

Survivor 2024 spoiler: «Ο Τζέιμς είναι απάνθρωπος και άνανδρος. Χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου»

Το αποψινό, τέταρτο αγώνισμα ασυλίας έχει αρκετά απρόοπτα αλλά και απρόσμενη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη και στον Σταμάτη με αφορμή μία ατάκα του δεύτερου την ώρα του αγώνα. Η ένταση κορυφώνεται στο Συμβούλιο με το ερώτημα ποια είναι τελικά η στρατηγική των Κόκκινων ενώ όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τέταρτη ασυλία
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν σήμερα την τέταρτη ασυλία αυτής της εβδομάδας στο Survivor, στέλνοντας τους Μπλε σε ψηφοφορία για να αναδείξουν ακόμη μία παίκτρια από την ομάδα τους ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Οι Μπλε θα κάνουν την έκπληξη και θα ψηφίσουν την καλύτερή τους παίκτρια, Σταυρούλα Χρυσαειδή και όχι την Αναστασία Τσέρου.

Βέβαια, νωρίτερα σήμερα τα spoilers έδιναν μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το σημερινό επεισόδιο του Survivor, σύμφωνα με την οποία θα χάσουν οι Κόκκινοι και θα βγάλουν στον τάκο τη Δώρα Νικολή.

Εν αναμονή!

Survivor 2024: Έξω φρενών η Ασημίνα αποχώρησε από το συμβούλιο - Η ανακοίνωση του Λιανού

Survivor 2024: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor-James: «Εκεί που είπε Τάκη Καραγκούνια & χειροκρότησα νόμιζα είπε για τον Τριαντάφυλλο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved