Η Μάγισσα - Αργύρης Γκαγκάνης: Ο ρόλος του Κοβάτσου, το άγχος όταν διάβασε το σενάριο & το spoiler
Media

Η Μάγισσα - Αργύρης Γκαγκάνης: Ο ρόλος του Κοβάτσου, το άγχος όταν διάβασε το σενάριο & το spoiler

Ο Αργύρης Γκαγκάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο του Κοβάτσου στη σειρά, Μάγισσα, αποκάλυψε γιατί αγχώθηκε όταν τον διάβασε το σενάριο, αλλά και έδωσε ένα μικρό spoiler.

O Αργύρης Γκαγκάνης είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Μάγισσα και τον ρόλο του: «Είχαμε μιλήσει πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, για ένα άλλο ρόλο, πιο βασικό, αλλά τότε ήμουν στο "Κόκκινο Ποτάμι, με τον κύριο Μανουσάκη και δεν εξελίχθηκε η συζήτηση. Με ξαναπήρε πριν το καλοκαίρι για ένα guest.

Η Μάγισσα: Υπόκλιση για τον Νούσια - Ο Σπήλιος βρήκε τον θησαυρό και στο Twitter επικράτησε πανικός

kovatsos-1.jpg

Αγχώθηκα για το ρόλο. Πάλι κακός, μισητός χαρακτήρας, αλλά δεν το συζητάω για τη νούμερο 1 σειρά αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Με εξαιρετικό σκηνοθετικό team, τα παιδιά πίσω από τις κάμερες, οι ηθοποιοί ένας κι ένας. Φοβερή εμπειρία. Είμαι πολύ ευγνώμων, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι σε τέτοιο επίπεδο. Είναι πρωτότυπο. Δεν είναι copy-paste από κάποια ξένη σειρά. Αυτές τις δύο μέρες είναι οι τελευταίες μου εμφανίσεις στη σειρά. Δεν περίμενα πως θα ήταν τόσο αγαπητός χαρακτήρας ο Τζανέτος, αλλά δυστυχώς μου έχει μείνει το στίγμα πως είμαι αυτός που τον σκότωσε»!

Μάγισσα – Τρεντάρει η chaotic evil Κυπριανή! Το «ζουν» στο twitter και τα σχόλια είναι απολαυστικά

Και σε άλλο σημείο ανέφερε γιατί απουσιάζει από το θέατρο: «Θέατρο έχω να κάνω από τότε που πέθανε ο μπαμπάς. Κοντεύω τα τέσσερα χρόνια... Αποτραβήχτηκα κάπως, έκανα πιο πολύ focus σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Αλλά δεν το έχω κλείσει σαν κεφάλαιο. Ήταν και η συγκυρία με τον κορονοϊό που έκλεισαν τα θέατρα και το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο. Ήταν τραυματικό να έχεις χάσει έναν πολύ δικό σου άνθρωπο και να πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις. Λίγο δύσκολο»!

Η Μάγισσα: Πότε «ρίχνει αυλαία» η σειρά; Το τελευταίο επεισόδιο & ένα spoiler!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Το spoiler του Τάσου Νούσια για το συγκλονιστικό φινάλε - «Το τέλος πλησιάζει…»

Η μάγισσα: Το μεγάλο φινάλε! Ποιοι πεθαίνουν και ποιοι θα ζήσουν;- Η τελευταία σκηνή

Λευτέρης Χαρίτος: Άφησε τη Μάγισσα & έκανε σπάνια εμφάνιση με γοητευτική ηθοποιό από τους Πανθέους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved