Ηλέκτρα: Η Δανάη επιστρέφει από το νοσοκομείο με το χέρι της στο γύψο
Media

Ηλέκτρα: Η Δανάη επιστρέφει από το νοσοκομείο με το χέρι της στο γύψο

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 44, στο Βρεττέικο δέχονται ένα τηλεφώνημα από τον φωτογράφο της Αρσινόης, μετά την επίσκεψη του Μίμη στο φωτογραφείο του. 

Η Δανάη επιστρέφει από το νοσοκομείο με το χέρι της στο γύψο. Κι η Νεφέλη, βρίσκει στο τετράδιό της ένα αρχινισμένο σημείωμα του Παύλου: «Αν πέσεις θα σε πιάσω, αν χαθείς θα σε βρω, αν πετάξεις θα γίνω αέρας…» Τα μάτια της βουρκώνουν. Η Ουρανία με τον Μάρκο και τον Νώντα, είναι αποφασισμένοι να ψάξουν στο φωτογραφείο για στοιχεία. Και στο κόλπο μπαίνει ο Τέλης κι η Σοφία. Θα τα καταφέρουν;

ilektra-pavlos-1200x773.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Η Τιτίκα ετοιμάζεται να φύγει από την Αρσινόη, ενώ ο Σωτήρης δε θέλει η Ηλέκτρα να πάει πουθενά. Το βράδυ στο σπίτι τους έχουν δείπνο. Ποιος είναι ο καλεσμένος; Ο Νικόλας συνεχίζει τις έρευνες για το παρελθόν του Παύλου. Ο Βρεττός δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Δόμνας, η οποία αποφασίζει να θέσει την διαπραγμάτευση με δικούς της όρους.

Κι ενώ η Ηλέκτρα κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τις κόρες της, κάθε προσπάθεια του Παύλου να την προσεγγίσει ξανά, πέφτει στο κενό. Απελπισμένος, ο Παύλος αποφασίζει να της γράψει κάτι, χωρίς να περιμένει ότι θα πέσει σε λάθος χέρια, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα απ’ όσα μπορεί να λύσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved