Καινούργιου: «Με πείραξε που ο Κοκλώνης δεν με στήριξε δημόσια στο θέμα με Μπάρκα - Τσαγκρίδη»
Media

Καινούργιου: «Με πείραξε που ο Κοκλώνης δεν με στήριξε δημόσια στο θέμα με Μπάρκα - Τσαγκρίδη»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και αποκάλυψε πως την πείραξε που τήρησε ίσες αποστάσεις ο Νίκος Κοκλώνης σχετικά με το περιστατικό με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είχε πει: «Εγώ έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί. Αγαπάω και τη Δανάη, φυσικά και την Κατερίνα και έχω ιδιαίτερη σχέση και με τη Βίκυ. Αποφάσισα να μην πάρω θέση. Το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη και μίλησα και με τη Βίκυ μίλησα. Έχω άποψη, θέλω να την κρατήσω για μένα, θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γιατί είναι λεπτή η θέση μου, είναι η δική μου προσωπική άποψη. Μα, και η Κατερίνα δεν πήρε θέση. Εγώ το εκτιμώ αυτό»!

Λύγισε η Καινούργιου με την εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για το θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της

kat-ken8.jpg

Και σήμερα, 4 Απριλίου είπε η Κατερίνα Καινούργιου: «Με πείραξε που ο Νίκος Κοκλώνης τήρησε ίσες αποστάσεις. Του το είπα και το συζήτησα μαζί του, γιατί τα λέω όλα στον Νίκο. Γιατί για μένα αυτό είναι αληθινή φιλία. Και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στον Νίκο, γιατί αν δεν ήταν ο Νίκος δε θα είχα φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν ξεχνώ ποτέ. Και περίμενα και το είπα και στον ίδιο...

Καινούργιου: «Δεν θεωρώ ότι είμαι η πιο ακριβοπληρωμένη, αλλά ξέρει η Μπακοδήμου τι παίρνω;»

Ήθελα λίγο επειδή ξέρει πόσο έχω πονέσει από αυτή την ιστορία και τη δημόσια στήριξή του. Για τους λόγους του θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις και ίσως να μην ήθελε να το συνεχίσει. Αλλά εγώ είχα την ανάγκη... Τον νιώθω σαν μπαμπά μου, σαν γκόμενό μου πολλές φορές. Νιώθω προστασία από τον Νίκο. Το έχει κάνει και πίσω από τις κάμερες και θέλω να βγει και μπροστά να με στηρίξει»!

Διαβάστε επίσης:

Χείμαρρος η Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Ανήθικο αυτό που έγινε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, delete»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσω στο σημείο που είμαι τώρα»

Καινούργιου: «Mιλάς συνέχεια... Έχουμε έναν καλεσμένο, μην τον διακόπτεις»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved