Στα σύνορα: H Γιαννούλα στο νοσοκομείο
Media

Στα σύνορα: H Γιαννούλα στο νοσοκομείο

Στα σύνορα: Μια φράση της Γαννούλας κάνει τον Θοδωρή να αντιληφθεί ότι θα γίνει διακίνηση λαθραίων κατά τη διάρκεια του γάμου και βάζει να παρακολουθούν το σπίτι της.

Στο μεταξύ, η Γαννούλα μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, ενώ την ίδια ώρα η Ελένη και ο Σωτήρης αποφασίζουν να παντρευτούν στα κρυφά

Στα σύνορα: «Πράσινο φως» για 2ο κύκλο δίνει το Star

sta-synora-sotiris.jpg



O Θοδωρής, πάντα ερωτευμένος με τη Γιαννούλα, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, προσπαθεί να της θυμίσει τον παλιό τους έρωτα και καταλήγει να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη, όμως, τον διώχνει Κακήν κακώς και αυτός γίνεται έξαλλος. Μάλιστα, από μια φράση της αντιλαμβάνεται πως κατά τη διάρκεια του γάμου θα γίνει διακίνηση λαθραίων. Ζητάει, λοιπόν, από έναν δικό του άνθρωπο να παρακολουθήσει το βανάκι που φεύγει από το σπίτι της Γιαννούλας. Έτσι, καταφέρνουν και εντοπίζουν τον Νικόλα και τη Μέλπω, τους παίρνουν το εμπόρευμα και τους αφήνουν δεμένους σε ένα δέντρο. Την ίδια ώρα, η Γιαννούλα νιώθει μια έντονη αδιαθεσία, η οποία οφείλεται μάλλον σε δηλητηρίαση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όλοι ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της. Εντω μεταξύ, η Ελένη και ο Σωτήρης αποφασίζουν να παντρευτούν κρυφά και άμεσα.

sta-synora-eleni.jpg

Έτσι, λοιπόν, πηγαίνουν στον πατέρα Αριστείδη και του ζητούν να τους παντρέψει. Από την άλλη, η Ολυμπία συνειδητοποιεί πως η δηλητηρίαση της Γιαννούλας οφείλεται στα στρείδια που έφερε ο Αντώνης. Την ίδια στιγμή, εκείνος μαζί με την Καίτη προσπαθούν να εξαφανίσουν τα στρείδια από το σπίτι, ώστε να μην υπάρχουν πειστήρια. Η Ιωάννα, από την πλευρά της, είναι αγχωμένη, επειδή η συμμορία του Θοδωρή έκλεψε το εμπόρευμά τους και απαιτεί από τον Στέλιο να δράσουν άμεσα, όπως θα έκανε και η γιαγιά της. Όμως εκείνος ενοχλείται από το ύφος της. Στο μεταξύ, η Γιαννούλα παραμένει αναίσθητη στην Εντατική και η Ολυμπία φοβάται μήπως η μητέρα της δεν συνέλθει ξανά. Αντίθετα, ο Περικλής δεν συμμερίζεται την αγωνία της οικογένειας και υποστηρίζει με σθένος στον Ηρακλή πως η Γιαννούλα προσποιείται την αναίσθητη. 0 Ηρακλής εκνευρίζεται με τη στάση του και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο για να διαπιστώσει μόνος του την κατάσταση της Γιαννούλας. Εκεί, ο Περικλής παρεκτρέπεται.

sta-synora-periklis.jpg

0 Ιάσονας, τώρα, ζητάει από τον Στέλιο 20.000 ευρώ, προκειμένου να του επιστρέφουν το εμπόρευμα. Λίγο μετά, ο Στέλιος καλεί έκτακτη σύσκεψη και πείθει τον Βαγγέλη και τον Αντώνη πως αυτή είναι η καλύτερη λύση για να μην μπλέξουν με τη συμμορία. Η Ιωάννα εναντιώνεται σε αυτό, αλλά χωρίς ανταπόκριση. Με τη στήριξη, όμως, του Νικόλα βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο

Πηγή mytv

Στα Σύνορα: Ο Στέφανος προτείνει στον Σωτήρη να γίνει κουμπάρος του

Στα Σύνορα: Ο Στέφανος οργανώνει ένα πάρτι με απρόοπτα για τον Σωτήρη

Στα σύνορα: Ελένη και Σωτήρης το σκάνε για να παντρευτούν μόνοι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved