Διονύσης Ατζαράκης: «Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες»
Media

Διονύσης Ατζαράκης: «Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες»

Ο stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ελένη» για την επιλογή του να γίνει stand up comedian και για τις αντιρρήσεις που είχαν οι γονείς του.

«Το stand up είναι ένα performance ου επικοινωνείς με τον κόσμο. Εγώ και ο αδερφός μου είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι. Η μητέρα μου μπορεί να γελάσει με κάποια αστεία. Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και δεν εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ».

Στο πώς αντέδρασαν οι γονείς του στην απόφασή του να μην ασχοληθεί με την δικηγορία παραδέχθηκε ότι αρχικά σημειώθηκαν αντιδράσεις, αλλά εκ των υστέρων η οικογένειά του επικροτεί αυτό που κάνει.

Ατζαράκης: «Το παλιό μου celebrity crush ήταν η Δέσποινα Βανδή - Το τωρινό μου είναι η...»

Μάλιστα αποκάλυψε: «Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη. Δεν δυσκολεύτηκα να πείσω την μητέρα μου να παίξει στα βίντεο μου, το δέχθηκε με πολλή χαρά».

atzarakis.jpg

«Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες, δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα άσχημα. Έχω πτυχίο δημοσιογραφίας. Έχουμε σπουδάσει στην ίδια σχολή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω περάσει από διάφορες εκπομπές στο παρελθόν. Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό».

Διονύσης Ατζαράκης: «Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις ακριβώς τι θα έχει τελικά επιτυχία»

Αναφορικά με το περιεχόμενο της σάτιρας που κάνει είπε: «Τελευταία έχω σατιρίσει και πιο σοβαρά θέματα. Δεν έχει να κάνει αν θα τα σατιρίσεις αλλά το πώς».

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Ατζαράκης: «Το να είμαι σε ριάλιτι μου φαίνεται εφιαλτικό»

Διονύσης Ατζαράκης: «Μου αρέσει ο καφές και η Μαίρη Συνατσάκη»

Διονύσης Ατζαράκης: «Η ιδανική γυναίκα πρέπει να έχει χιούμορ και να γελάει με τα αστεία μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved