Μιχαλάκη: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με την Έλλη Τρίγγου & τη Μαρία Κίτσου
Media

Μιχαλάκη: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με την Έλλη Τρίγγου & τη Μαρία Κίτσου

Η Δανάη Μιχαλάκη  μίλησε στο Πάμε Δανάη για τις Άγριες Μέλισσες, τη σκηνή που δεν μπορούσε να γυρίσει με τίποτα από τα γέλια και η σχέση της σήμερα με την Έλλη Τρίγγου και τη Μαρία Κίτσου.

«Έκανα δύο οντισιόν, στην πρώτη πήγα με ψυχολογία ότι δεν θα πάρω τη δουλειά και στη δεύτερη με καλωσόρισαν. Θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη σκηνή που γύρισα, ήταν στην Κωπαϊδα και ήταν από το επεισόδιο 14», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη για τη Ρόζα στην Τρούμπα. Μου είχε πει ο Λευτέρης Χαρίτος ότι πρέπει να ξεχάσω ότι είχα κάνει τον προηγούμενο χρόνο στη σειρά. Θυμάμαι είχαν φτιάξει ένα υπέροχο φόρεμα για μένα, κάπως έτσι άρχισα να τραγουδάω, ενώ δεν μου ήταν πολύ εύκολο, αλλά ο Alex Sid με βοήθησε πολύ. Δεν είχα δει τα Κόκκινα Φανάρια και τη Λόλα πριν, γιατί δεν ήθελα να επηρεαστώ, τα είδα μετά».

Δανάη Μιχαλάκη: «Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα»

b5d37b65-danai-mixalaki.jpg

Και τόνισε: «Θυμάμαι μια σκηνή στην πρώτη σεζόν, που δεν μπορούσα να κάνω λήψη από τα γέλια, γιατί άκουγα κοιλίτσες να γουργουρίζουν γύρω γύρω και ο σκηνοθέτης με έδιωξε από το γύρισμα. Με τη Μαρία και την Έλλη φυσικά έχουμε κρατήσει επαφές, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο μου στάθηκαν γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Μιχαλάκη: Η πιο τρυφερή φώτο του Γιώργου Παπαγεωργίου με την κόρη τους να αγναντεύουν τη θάλασσα

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η μητέρα της, αγκαλιά με την δισέγγονή της και κόρη των Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Βαφτίζουν την κόρη τους! Το όνομα – έκπληξη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved