Σαν ψέμα: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο πριν την προβολή- Το χαρούμενο κλίμα και οι πρώτες εντυπώσεις
Media

Σαν ψέμα: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο πριν την προβολή- Το χαρούμενο κλίμα και οι πρώτες εντυπώσεις

Με πολλά γέλια και θετική διάθεση πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, η Avant Premiere της νέας καθημερινής σειράς του OPEN, Σαν ψέμα.

Οι πρωταγωνιστές, οι συντελεστές, τα στελέχη του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής βρέθηκαμε στην αίθουσα Gold Class των Village Cinemas στο The Mall Athens και παρακολούθησαμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, Σαν ψέμα, λίγο πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας.

6J9A4432.jpg

Κατερίνα Γερονικολού- Νίκος Πολυδερόπουλος, οι πρωταγωνιστές της σειράς, Σαν ψέμα

Ο χώρος είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, θυμίζοντας μας κάτι από την παιδικότητά μας. Πολύχρωμα μπαλόνια, καραμέλες, ποπ κορν και το αγαπημένο σε όλους μας, μαλλί της γριάς, έκλεψαν την παράσταση και έκαναν τους καλεσμένους να αφεθούν και να χαλαρώσουν σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση!

6J9A4414.jpg

Ευθύμης Γεωργόπουλος-Νίκος Πολυδερόπουλος-Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Το πρώτο επεισόδιο ενθουσίασε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενο μια πολύ όμορφη και συναρπαστική συνέχεια. Η νέα σειρά έχει πολλά στοιχεία κωμωδίας, ανατροπές, γέλιο, συγκίνηση, ευτράπελα και φυσικά ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής. Η ιστορία της Ζωής και του Πέτρου ξεκινάει και η μικρή Αλίκη θα είναι στο τιμόνι του πιο υπέροχου ταξιδιού!

Στην πρώτη προβολή του επεισοδίου βρέθηκαν οι Νίκος Κοκλώνης, Τζόνι Καλημέρης, η Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που συνόδευε την Κατερίνα Γερονικολού. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν κατάφερε να δει το πρώτο επεισόδιο αφού έπρεπε να πάρει το γιο του από το σχολείο και έφυγε σχεδόν τρέχοντας από την αίθουσα.

Η ιστορία ξεκινά από ένα αναγκαίο αλλά αθώο ψέμα του επιτυχημένου επιχειρηματία Πέτρου (Νίκος Πολυδερόπουλος), ο οποίος μεγαλώνει μόνος του την κόρη του, Αλίκη –τον ρόλο ερμηνεύει η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου–, αφού η γυναίκα του τους έχει εγκαταλείψει. Για να μη στενοχωρήσει τη μικρή, της λέει ότι η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και ότι της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, πουν όμως γράφει ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Πέτρος, αναζητώντας να νοικιάσει έναν χώρο για το γύρισμα ενός διαφημιστικού, γνωρίζεται τυχαία με τη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού). Η οικογένειά της διαθέτει ένα ιδιαίτερο καφενείο, εκείνος θέλει να το νοικιάσει, η ίδια όμως από παρανόηση τον θεωρεί ως επίδοξο αγοραστή. Όταν αντιλαμβάνεται την παρεξήγηση, πηγαίνει στο σπίτι του κρατώντας μια τούρτα για να του ζητήσει συγγνώμη.

Εκείνη τη μέρα, συμπτωματικά, είναι τα 6α γενέθλια της μικρής, η οποία μόλις αντικρίζει τη Ζωή θεωρεί ότι είναι η μητέρα της. Στη σειρά εμφανίζονται ακόμη οι Χάρης Σώζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Παναγιώτης Κυριάκου, Μαρίνα Βρόντη, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου κ.ά. Η σκηνοθεσία είναι του Σταύρου Ποταμάρη, το σενάριο υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης, ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας Red Smile.

Η νέα σειρά του Open «Σαν ψέμα» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 .

Δείτε όσα έγιναν στην πρώτη προβολή στην γκάλερι που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved