Σασμός – Σαραφιανός: To spoiler για το φινάλε της Στέλλας
Media

Σασμός – Σαραφιανός: To spoiler για το φινάλε της Στέλλας

Σασμός: Θα παντρέψει τη μοναχοκόρη του φέτος, στην τελευταία σεζόν, ο Τάσος Καμαριωτάκης;

0 Σπύρος Σαραφιανός πάντως, πιστεύει πως «ναι» και εξηγεί αν η κόρη του είναι ερωτευμένη και κυρίως αν εγκρίνει τον... γαμπρό!

Έγινε και η πρώτη γνωριμία του Τάσου με τον Χρήστο στο δείπνο που οργανώθηκε στο σπίτι της οικογένειας Καμαρωτάκη.

«Ο Τάσος κάλεσε τον Χρήστο στο σπίτι του για να μάθει περισσότερα για τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της Στέλλας του, παρόλο που εκείνη ήταν αρχικά αρνητική. Ο Τάσος έκανε διάφορες ερωτήσεις στον αγαπημένο της κόρης του και έμαθε κάποιες πιο προσωπικές του πληροφορίες. Γενικά λείανε το έδαφος μεταξύ του ζευγαριού».

sarafianos.webp

Αποκλείεται ωστόσο να είναι τόσο εύκολη η σχέση μεταξύ τους... Οι σεναριογράφοι του «Σασμού» μας έχουν δείξει πως έρωτας χωρίς πείσματα στην Ανω Ποριά, δεν έχει νοστιμάδα.

«Ε, όχι βέβαια, θα πρέπει να λυθούν πρώτα κάποιες καταστάσεις. Αλλωστε και η Στέλλα δεν είναι εύκολος άνθρωπος, όπως και ο εισαγγελέας βέβαια. Είναι πολύ τυπικός. Περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ τους. Της αξίζει της Στέλλας ένας μεγάλος έρωτας. Όμορφη είναι, πετυχημένη στη δουλειά της, ήταν αμαρτία από τον θεό να είναι μόνη».

SASMOS-Ey.Samara-P.Dadakaridhs.jpg

Καθώς είπατε παραπάνω πως ο Τάσος έχει διαίσθηση, μήπως βλέπει τον γάμο του ζευγαριού να πλησιάζει;

«Εκεί έχει το μυαλό του. Εκεί και στη Σοφία του. Ανυπομονεί να επιστρέφει. Επιτρέψτε μου να σας πω πως θέλουμε πολύ να επιστρέφει η Νεκταρία Γιαννουδάκη. Παράλληλα με τον σασμό πρέπει να υπάρξουν και happy ends στους ήρωες της ιστορίας. Και πώς θα έχουμε ευτυχισμένο τέλος στην οικογένεια Καμαριωτάκη χωρίς την επιστροφή της Σοφίας;».

Η Στέλλα θα αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού, τελικά;

«Είδαμε πώς αντέδρασε, αλλά νομίζω πως τελικά θα το κάνει. Ετσι αισθάνομαι, δεν το λέω με σιγουριά, δεν έχω διαβάσει σχετικά σενάρια. Και αυτό γιατί θεωρώ πως μέσα της είχε πιστέψει στην αθωότητά του».

Πηγή tv24

Συγκλονίζει ο Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε να ξαπλώσει και πέθανε»

Σπύρος Σαραφιανός: «Είμαι πολύ ευγνώμων που ήρθε ένα παιδί στη ζωή μου»

Σπύρος Σαραφιανός: «Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved