Παΐσιος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου – Όλα όσα θα δούμε

«Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό»

 

Media

Παΐσιος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου – Όλα όσα θα δούμε

Μπορεί τα γυρίσματα για τον β' κύκλο της σειράς του MEGA «Αγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό» να ολοκληρώθηκαν, αλλά η πρεμιέρα θα αργήσει ακόμα, παρόλο που το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί να δει τη συνέχεια της ιστορίας.

Παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που ηθοποιοί και συντελεστές ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημέvnς σειράς του MEGA και μόλις πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκαν.

Άγιος Παϊσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Πότε θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος

Η επικρατέστερη ημερομηνία που θα δείτε τα νέα επεισόδια είναι στο β' μισό της σεζόν 2024- 2025.

1675204983754-610708206-paisios-1.jpg

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα δείτε την επιστροφή του αγίου στην Κόνιτσα το 1958, όπου και άρχισε η ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής Στομίου. Στη συνέχεια θα αποτυπωθεί η μετακόμισή του το 1962 στο κελί Αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήμης στο Όρος Σινά και μετά από δύο χρόνια η επιστροφή του στο Αγιο Όρος.

agios-paisios-1.jpg

Μεγάλο μέρος της ιστόρισε θα απασχολήσει η μετοίκησή του στο κελί του στην Παναγούδα, το οποίο βρήκε αρχικά εγκαταλειμμένο και το έφτιαξε από την αρχή, θα ζήσουμε τους μεγάλους ασκητικούς του αγώνες και την απίστευτη αγάπη του για τον κόσμο, τα θαύματα που έκανε, αλλά και τον θαυμαστό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο, τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη, μέχρι και την οσιακή του κοίμηση και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994.

Πηγή tv24

Άγιος Παΐσιος: Βαρύ πένθος για τον σεναριογράφο της σειράς

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ενθουσιασμένος στην Κόνιτσα, στα γυρίσματα της σειράς Άγιος Παΐσιος

Από τις Άγριες Μέλισσες, στη σειρά... Άγιο Παΐσιο - Η ολική μεταμόρφωσή του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved