Ρένος Ρώτας: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν ενδιαφέρει κάποιον η προσωπική μου ζωή»
Media

Ρένος Ρώτας: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν ενδιαφέρει κάποιον η προσωπική μου ζωή»

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή Καλύτερα Αργά για την καριέρα του, την υποκριτική, καθώς και για την προσωπική του ζωή και το γεγονός πως επιλέγει να μη μοιράζεται πολλές καταστάσεις. 

Αρχικά, δήλωσε: «Όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή, απαντάω σε ένα πλαίσιο ειλικρίνειας, γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν με νοιάζει. Πολλές φορές, βέβαια, αναρωτιέμαι αν πραγματικά αφορά κανέναν αυτή η υπόθεση».

Ρένος Ρώτας: Αυτή είναι η σχέση του σήμερα με την Κλέλια Ανδριολάτου

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί παρά μόνο ελάχιστες στιγμές, όταν τρέχει αλλού ο λογισμός μου, ειδικά για παράδειγμα μετά από μία παράσταση. Εκείνες τις στιγμές έχει πάθει υπερπληροφόρηση ο εγκέφαλος και είναι αδύνατον να απαντήσεις σε ερωτήσεις γενικότερα. Οπότε δεν είναι ζήτημα αν είναι κουτσομπολίστικη η ερώτηση ή ουσιαστική. Είναι κάποιες φορές... Θυμάμαι ενδεικτικά είχα κατέβει από το μηχανάκι και αναπάντεχα προέκυψε ένα τσούρμο δημοσιογράφων που κάτι ήθελαν να μάθουν. Μόλις είχα βγάλει το κράνος, δεν είχα προλάβει να ανασάνω, να οξυγονώσω τον εγκέφαλό μου. Μόνο αυτές τις στιγμές αλλιώς...».

Σε άλλο σημείο, ο Ρένος Ρώτας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η εξωτερική εμφάνιση στον χώρο της υποκριτικής: «Πιστεύω ότι η εξωτερική εμφάνιση καθορίζει κάποια πράγματα στην υποκριτική, σου δίνουν κάποιους ρόλους γιατί βλέπουν πρώτα την εμφάνιση. Θα χτυπήσει το τηλέφωνο, για παράδειγμα, για να κάνεις τον ρομαντικό νέο. Παρόλα αυτά υπάρχουν σκηνοθέτες ανά τα χρόνια που με έχουν εμπιστευθεί για κάτι παραπάνω. Και το γεγονός ότι η εμφάνιση είναι αυτή που είναι δεν δημιουργεί πρόβλημα αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Ρένος Ρώτας: «Είναι μέρες που νιώθω Τζορτζ Κλούνεϊ και άλλες… ατσούμπαλος και χάλια»

Ρένος Ρώτας: «Εκείνη την ώρα με έπιασαν τα κλάματα, κανονικά δάκρυα» (video)

«Χείμαρρος» ο Ρένος Ρώτας - «Τα 730.000 του Κιμούλη δείχνει απληστία. Τα 100.000 δε του φτάνουν;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved