Χρηστίδου: «Υπάρχουν παρουσιαστές που έχουν την εικόνα & είναι μορφωμένοι αλλά δεν σπάνε το γυαλί»
Media

Χρηστίδου: «Υπάρχουν παρουσιαστές που έχουν την εικόνα & είναι μορφωμένοι αλλά δεν σπάνε το γυαλί»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει την άποψή της σχετικά με την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για το στυλ παρουσίασης κατά το παρελθόν και την πιο «ελαφριά» θεματολογία.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για τους συναδέλφους της και να τονίσει πως παρά τη μόρφωση που είχαν και τα σωστά ελληνικά που γνώριζαν, δεν κατάφεραν να «σπάσουν» το γυαλί και να επικοινωνήσουν με τον κόσμο.

Συγκλονίζει η Χρηστίδου: «Ο αδελφός μου είχε εισιτήριο για το τρένο στα Τέμπη. Από τότε ξυπνάμε...»

«Πέρα από τα χρόνια και πώς αλλάζει η μορφολογία των εκπομπών που κάποιους τους ευνοεί και κάποιους όχι, ανάλογα με το πώς είσαι σαν άνθρωπος και χαρακτήρας. Πέρα από την εκπαίδευση, τη μόρφωση και την παιδεία, που είναι διαφορετικά πράγματα, πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα χάρισμα. Ακόμα και αν τα έχεις αυτά, η αμεσότητα για εμένα είναι το νούμερο ένα γιατί υπάρχουν παρουσιαστές που δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν σπάνε το γυαλί», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το λέω σαν τηλεθεάτρια, που βλέπεις ότι πληρούν τις προδιαγραφές, την εικόνα, μιλάνε πολύ σωστά ελληνικά, είμαι μορφωμένοι/μορφωμένες, χειρίζονται άψογα την ελληνική γλώσσα κι αυτό δεν μπορεί να περάσει απέναντι. Μπορεί η ελαφρότητα ή ένας άλλος τρόπος να δημιουργεί μία ταύτιση στον τηλεθεατή. Δεν είναι όλοι ακαδημαϊκοί στα σπίτια τους ή ακόμα και ο ακαδημαϊκός μπορεί να θέλει να χαλαρώσει. Δεν το λέω στον Γιώργο Λιάγκα. Μην δω τίτλους ότι απαντώ στον Γιώργο Λιάγκα», ανέφερε η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: Αυτό που είπε η Καινούργιου είναι ότι η Σταυροπούλου μεγάλωσε χωρίς αρχές την Μπάρκα!

Χρηστίδου για Καινούργιου - Μπάρκα: «Η Κατερίνα πνιγόταν, θα "έσκαγε" - Την καταλαβαίνω αλλά...»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η βραδινή έξοδος και ο αυστηρός γιος της: «Πού πας και με ποιον;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved