Η Γη της Ελιάς: Μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά
Media

Η Γη της Ελιάς: Μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά

Τι θα δούμε σήμερα, 8 Απριλίου στη Γη της Ελιάς

Μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά, καθώς αισθάνεται ανήμπορος να τη βοηθήσει. Η εξαφάνιση του Φίλιππου αναστατώνει τη Χάιδω και τη Βασιλική, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να τις καθησυχάσει λέγοντάς τους ότι έφυγε επίτηδες.

stathis-elia.jpg

Η Ισμήνη απαντά στο εξώδικο και ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία γραπτώς ότι λύεται η συνεργασία τους και προχωράει στην αποζημίωση τους.

Αργότερα, εκείνες πηγαίνουν στο σπίτι της Ισμήνης για να ζητήσουν συγγνώμη, αλλά η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει και ο Κωνσταντίνος, οργισμένος, τις πετάει έξω.

xaido-gi-tis-elias-kentriki.jpg

Η Αμαλία δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει για βοηθό στην εταιρεία και την απειλεί ότι έχει σκοπό να υπερισχύσει στο τέλος. Ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια ότι το κινητό του Φίλιππου δεν μπορεί να εντοπιστεί και τα πράγματα παίρνουν μια απαισιόδοξη τροπή...

i-gi-tis-elias-margarita.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε: Ο Μάνος προσπαθεί να κρύψει τον εθισμό του, αλλά η οικογένεια έχει αρχίσει να υποψιάζεται τι συμβαίνει. Η Μαργαρίτα αρνείται να συνεργαστεί με την Αμαλία στο ελαιοτριβείo κι εκείνη πεισμώνει ακόμα πιο πολύ. Ο Δημοσθένης υποκρίνεται ότι έχει βρει εpωμένη με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια της Ασπασίας.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν μια κουβέντα σχετικά με τον γάμο τους και η Βασιλική μένει άναυδη με την μεταστροφή του. Η Αρετή προτείνει στην Κούλα να μείνει στο σπίτι της όταν αποφυλακιστεί. Ο Ορέστης αποφασίζει να φιλοξενήσει την Αλκμήνη μέχρι να ορθοποδήσει. Ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να απολύσει την Αριάδνη, αλλά εκείνος δεν δέχεται. Η πολύωρη εξαφάνιση του Φίλιππου αρχίζει να ανησυχεί την οικογένεια...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved