Ηλέκτρα: Ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα
Media

Ηλέκτρα: Ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 9/4, ο Μίμης ετοιμάζεται να μπουκάρει στο φωτογραφείο, αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για την πυρκαγιά.

Οι πρωτοβουλίες της Ουρανίας, όμως, ματαιώνουν τα σχέδιά του και φέρνουν στο φως νέα ευρήματα. Η Ουρανία αναγκάζεται να φύγει για την Αθήνα, παλεύοντας να αθωώσει τον Βασίλη. Ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα.

Ο Βρεττός και η Δόμνα βρίσκονται σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων. Κι ενώ η Δόμνα είναι έτοιμη για σύγκρουση, ο Βρεττός έχει ένα αίτημα που θα την αφήσει έκπληκτη. Όσο η Ηλέκτρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, το τσιράκι του Αχιλλέα (Χρυσοβαλάντης Μουρίδης) καταφέρνει να εντοπίσει τον Παύλο στην Αρσινόη!

ilektra-pavlos-1200x773.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Η Ουρανία μαζί με τους φίλους του Βασίλη καταστρώνουν ένα σχέδιο. Να ψάξουν τα αρνητικά από τα φιλμ φωτογραφιών της Πόπης, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στην αποφυλάκισή του. Στη φυλακή, οι συγκρατούμενοι του Βασίλη, ετοιμάζουν απόδραση. Εκείνος, από τη μία φοβάται να ακολουθήσει αλλά από την άλλη θέλει να ρισκάρει να το σκάσει.

Ο Παύλος ενημερώνει την Ηλέκτρα για το προειδοποιητικό σημείωμα που έλαβε κι εκείνη αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του. Ο Παύλος, θέλοντας να την καθησυχάσει, της λέει πως κοιμάται μαζί με το όπλο του. Όμως, ο άνθρωπος από το παρελθόν του, με τον οποίο συναντήθηκε ο Νικόλας, είναι έτοιμος να δράσει δολοφονικά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved