Survivor 2024: Στο X τα έβαλαν με την Ασημίνα και την θέλουν εκτός: «Υπάρχει βίντεο με εσένα να...»
Media

Survivor 2024: Στο X τα έβαλαν με την Ασημίνα και την θέλουν εκτός: «Υπάρχει βίντεο με εσένα να...»

Survivor 2024: Οι Κόκκινοι μετράνε ήδη την πρώτη υποψηφιότητα μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Η επανεκλογή της Aira ως υποψήφιας προς αποχώρηση θεωρήθηκε δίκαιη αγωνιστικά επιλογή από τους Μπλε, λόγω των στατιστικών της. Απόψε οι δύο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη ασυλία σε έναν από τους πιο έντονους αγώνες της χρονιάς! Πάθος, συγκίνηση, ματσαρίσματα που κρίνονται στον πόντο και τις… λεπτομέρειες.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, καταρρέει κατά τη διάρκεια του αποψινού 8/4 αγώνα καθώς δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει από τους τραυματισμούς της και τα βάζει με την Σταυρούλα Χρυσαειδή που την μάτσαρε.

«Η Σταυρούλα βγήκε και με μάτσαρε», σχολιάζει ενοχλημένη.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι τραυματισμοί όλων των υπολοίπων να μην είναι σημαντικοί και ο δικός της να είναι μόνο σημαντικός», λέει με τη σειρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο συμβούλιο του νησιού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεσπάσει σε κλάματα και ο Γιώργος Λιανός την ρωτάει: «Σε έχουμε δει αρκετά χρόνια να δίνεις μάχες και να τις κερδίζεις... Φοβάσαι την προοπτική σου στο φετινό Survivor; Πιστεύεις ότι δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις;».

Survivor 2024: Η Ασημίνα καταρρέει - Αποχωρεί από το παιχνίδι;

survivor

Τότε εκείνη απαντάει κλαίγοντας, φουντώνοντας τις φήμες ότι αποχωρεί από το Survivor: «Δεν έχω πει σε κανένα παιδί τον πόνο μου και δεν θέλω να τον πω. Φοβάμαι ότι δεν θα επανέλθω».

Μένει να δούμε τι θα συμβεί απόψε και αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers ότι φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα. Ωστόσο, οι τηλεθεατές τα έχουν βάλει μαζί της και την θέλουν εκτός παιχνιδιού.

Survivor: «Βόμβα» από την Χρύσα: «Αντικειμενικά μας συμφέρει να χάσουμε»

Τα σχόλια στo Twitter

«Άκαρδη Σταυρούλα, δεν σεβάστηκες την μεροκαματιάρα, Ασημίνα, και τη διάλεξες να παίξει. Σκληρή και άπονη. Γιατί, μωρή, να της χαλάσεις τα στατιστικά που έχτισε με κόπο και ιδρώτα τον πρώτο μήνα;», γράφει ειρωνικά κάποιος στο Χ.

«Ασημίνα, εσείς νοιώθατε καλά όταν ματσάρατε εσκεμμένα για να κερδίσετε, τον εξουθενωμένο Παντελή, τον Σάββα όταν επανήλθε και τη Σταυρούλα όταν είχε θέμα με το γόνατο; Υπάρχει και βίντεο με εσένα να επιμένεις, τον Παππά να σιγοντάρει και τη Δαλάκα να λέει να κερδίσουμε θέλουμε. #survivorGR», σημειώνει κάποιος άλλος.

Κάποιος άλλος τονίζει: «Λυπηθείτε λίγο ρε άκαρδοι την Ασημίνα που σε 1, 5 μήνα μάζεψε 40 χιλιάρικα ξεκούραστα μαγειρεύοντας πιτάκια. Άνιωθοι!! #survivorGR».

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024 - Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση: «Νιώθω ήδη κουρασμένη»

Το ατύχημα του Λιανού και το τσουρούφλισμα: «Έκαψα τα φρύδια μου!»

Spoiler 7/4: H ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία, ο πρώτος υποψήφιος & ο διχασμός

Survivor-Οι πρώτες δηλώσεις της Τζαβέλα: «Ανυπομονούσα να γυρίσω πίσω. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved