Μπισμπίκης – Βανδή: Η αποκάλυψη στη Super Κατερίνα για το μονόπετρο!
Media

Μπισμπίκης – Βανδή: Η αποκάλυψη στη Super Κατερίνα για το μονόπετρο!

«Φωτιά» στη σκηνή του J2US έβαλε η μαντινάδα που αφιέρωσε ο Μανώλης Κονταρός στη Δέσποινα Βανδή.

«Απόψε η παρέα μας γλεντά και ξεφαντώνει, ώπα και πάλι ανταμώσαμε στον Νίκο τον Κοκλώνη. Έλα, Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη… έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω… έλα, Δέσποινα, πάρε απόφαση απάντηση να δώσω», είπε ο Μανώλης Κονταρός και γέλασε με αμηχανία.

Κονταρός σε Βανδή: «Ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη» - Η μαντινάδα που «πάγωσε» το J2US

kontaros-vandi.jpg

«Η Δέσποινα άκουσε τις μαντινάδες αλλά δεν απάντησε, Μανώλη. Τελικά, στεφάνι θα βάλεις; Θα σε παντρέψει ο Κονταρός; Για να ξέρουμε… θα είμαστε καλεσμένοι;», ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ η Δέσποινα Βανδή του απάντησε:«Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα… ο ένας, ο κεντρικός».

Με αφορμή αυτό το σκηνικό το πρωί της Δευτέρας (8-04) έγινε μια ακόμη αποκάλυψη στην εκπομπή Super Κατερίνα για το περιβόητο μονόπετρο στο χέρι της τραγουδίστριας.

vandi-kainourgiou.jpg

«Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει μονόπετρο γιατί τόσο καιρό λέγαμε ότι μπορεί να είναι ένα δαχτυλίδι για να την ευχαριστήσει για την συμπαράσταση στο πρόβλημα υγείας που πέρασε. Εδώ λοιπόν ακούμε για παντρειές για κουμπαριές και το επιβεβαίωσε και η Δέσποινα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον «αέρα» με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει:

«Όταν έλεγα εγώ ότι θα παντρευτούν κάποια στιγμή. Παιδιά να σας πω κάτι, είναι εκείνη την στιγμή πώς νιώθεις με έναν άνθρωπο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι», είπε η παρουσιάστρια

Βανδή: Η πρώτη αντίδραση για το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Μπισμπίκης και η ατάκα της Καινούργιου

Βανδή-Μπισμπίκης: Γάμος το καλοκαίρι στην Κρήτη! Οι μυστικές ετοιμασίες και οι κουμπάροι!

Βανδή-Μπισμπίκης:Το airport style της τραγουδίστριας & η επιστροφή από το ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved