Αντωνά-Σοϊλέδης: Ο κουμπάρος τους, Φραγκολιάς, επιβεβαίωσε τον χωρισμό: «Η Μαρία έφυγε από το σπίτι»
Media

Αντωνά-Σοϊλέδης: Ο κουμπάρος τους, Φραγκολιάς, επιβεβαίωσε τον χωρισμό: «Η Μαρία έφυγε από το σπίτι»

Happy Day: Οι φήμες ότι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά χώρισαν όλο και φουντώνουν, ενώ ο κουμπάρος τους Κώστας Φραγκολιάς, ρωτήθηκε σήμερα 9/4 γι' αυτό από την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο ίδιος, δεν θέλησε να δώσει πολλές πληροφορίες, αρχικά, όμως, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλη κρίση στη σχέση τους εδώ και 10 μέρες. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν ζουν πλέον μαζί και πως η δημοσιογράφος έχει φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια στη Γλυφάδα.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και τόσο στα social media όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, δεν έκρυβαν τον έρωτά τους.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ποσώς με ενδιαφέρει που χώρισε η Αντωνά με τον Σοϊλέδη»

antona.jpg

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση έγινε στα τέλη Μαρτίου, λίγο μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από το Survivor. Οι δυο τους έδειχναν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι και τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram και σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Αντωνά – Σοϊλέδης: Διέγραψαν όλες τις κοινές φωτογραφίες τους – Χώρισε το ζευγάρι;

1712639661912-827421854-antona.jpg

«Τα παιδιά περνάνε μια κρίση. Είναι τώρα περίπου 10 μέρες αυτό. Από τότε που ήρθε εδώ σε εμάς περίπου, από τότε έχει ξεκινήσει. Ε, βλέποντας και κάνοντας», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Μετά την προβολή ενός βίντεο, σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα ήταν και ο κουμπάρος τους όταν θα γινόταν ο γάμος: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι, υπάρχει μια κρίση στη σχέση, δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αν χωρίζουν, δεν το ξέρω. Έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι, δεν μένουν μαζί. Η Μαρία έφυγε από το σπίτι στη Γλυφάδα. Ο προσωρινός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Η εξέλιξή τους ως μονάδες δεν είναι η ίδια που θέλει ο καθένας. Και οι δύο είναι ήρεμοι, έχω μιλήσει με τη Μαρία και τον Άρη».

Survivor 2024: «Λύγισε» η Μαρία Αντωνά με τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη - «Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»

antwna.jpg

Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, αφότου αποχώρησε από το Survivor, η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει στην εκπομπή Γεια σου για τον σύντροφό της:

«Μου είχε λείψει πολύ ο Άρης στο Survivor, αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία».

Επίσης, καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, είχε πει η Μαρία Αντωνά για τον επικείμενο γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη: «Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε… Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί».

Όταν διέψευδε την κρίση στη σχέση

Ήταν Οκτώβριος του 2023 όταν η Μαρία Αντωνά είχε διαψεύσει τα μαύρα σύννεφα στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη λέγοντας μιλώντας στις κάμερες:

«Με τον γάμο όλα καλά. Είμαστε στη φάση που αρχικά πήρε μία αναβολή λόγω του ότι είχαμε ένα θέμα υγείας από την οικογένεια του Άρη. Σε δεύτερο χρόνο έρχεται και αυτό. Δεν με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Τους φίλους μου θέλω να περάσω καλά και να κάνω ένα πάρτι. Για εμένα αυτή είναι η σημασία του γάμου. Ακούστηκε ότι χωρίσαμε; Αλήθεια; Έχουν λυσσάξει. Με τον Άρη είμαστε αρκετά αγαπημένοι και σχεδόν έξι χρόνια μαζί. Οπότε η σχέση μας έχει περάσει και σε ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας και σχέσης. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ καλά, περνάμε καλά. Καμία φορά λένε ότι όσα λιγότερα δείχνεις, τόσο καλά μπορεί και να περνάς».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντωνά: «Ο Άρης μού είχε λείψει πολύ. Στο Survivor ξεχνάς το πρόσωπο του δικού σου ανθρώπου»

Survivor 2024: Αντωνά για Σοιλέδη: Ήταν πολύ συγκινημένος! Τον είδα και ταράχτηκα, στην αρχή τρόμαξα

Survivor 2024: Η Αντωνά αποχώρησε και αυτό είναι το μήνυμα του Σοϊλέδη – « Έφυγες με το κεφάλι ψηλά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved